Máte doma místnost navíc? Využijte ji efektivně

Máte doma místnost navíc Využijte ji efektivně

Nastěhovali jste se do většího bytu, kde vám přebývá jedna místnost? Pak pro vás máme jedinečné řešení. Vybavte nadbytečný prostor jako hernu. Nemusíte mít malé děti, abyste ji využili. I dospělí se můžou zabavit nespočetným množstvím her.

Vyberte správnou místnost

Nadbývá vám malá místnost, ve které není ani jedno okno? Pak to je špatná volba pro hernu. Na hry byste neviděli a mohly byste si zkazit oči. Jestliže však máte navíc místnost s malým oknem, už se s tím pracovat dá. I malé světlo je lepší než žádné.

Vybavení podle typu zábavy

Máte rádi stolní hry? V tom případě je přímo nutností mít v pokoji stůl a židle. Dále se pak budou hodit poličky, kde si stolní hry vystavíte. Jaké jsou ty nejlepší společenské stolní hry? Jedná se o klasiku v podobě Člověče nezlob se. Dále pak Dostihy a sázky, Double a Monopoly. Jestliže se přikláníte spíš k vědomostním hrám, tak se vám bude líbit hra Česko nebo Svět.

Jste milovníky živějších her? Pak ve vaší místnosti musí být dostatečný prostor. Nejlépe tam ještě položte koberec, ať vám není zima. Pořiďte si zde například Twister, pingpongový stůl nebo šipky. U všech těchto her je zapotřebí mít větší prostor a okno, abyste mohli vyvětrat.

Vybavení podle typu zábavy

Pořádáte často oslavy?

Scházíte se jednou za týden nebo za měsíc se známými či rodinou? Pak si můžete pořídit také hry pro páry jako Activity a Alias, nebo hry u kterých se pobavíte. Jedná se například o Mejdan nebo Pivrnec.

Jak máte staré děti?

Nyní přichází zábava i pro vaše děti. Pokud jsou děti velmi malé, nejspíš se ve vaší herně bude nacházet spousta hraček. Jedná se o autíčka, panenky nebo stavebnice. Pro takto malé děti rozhodně musíte mít na zemi koberec. Jakmile budou vaše děti starší, můžete zábavu obměnit. Pořiďte si například stolní fotbálek, malé branky s měkkým míčem nebo mnoho dalších společenských her.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient