Podzimní ozdoby do bytu, které vám oživí interiér

Podzimní ozdoby do bytu, které vám oživí interiér

Listí už začíná opadávat a vzduch chladne. Přichází podzim se vším všudy. Nepodlehněte podzimním depresím a vyzdobte si byt tak, abyste měli radost pokaždé, co přijdete domů. Můžete si nějaké ozdobné kousky zakoupit anebo také sami vyrobit. Navíc pokud váš byt provoníte příjemným podzimním aroma, tak ještě více vyzdvihnete dokonalou atmosféru vašeho domova.

Začněte vstupem do bytu či domu

Ozdobte přímo vaše vstupní dveře a věřte nám, že se vám zlepší nálada ještě před tím, než do bytu vstoupíte. Udělejte si podzimní věnec na dveře. Potřebovat budete podkladový kruh, který si můžete koupit v obchodě nebo si jej vytvoříte z větviček. Dále pak využijete tavnou pistoli a ozdoby, které na věnci chcete mít. Použít můžete veškerý přírodní materiál, a to barevné listí, šípky nebo túje. Také se na podzimní věnec hodí například žaludy kaštany a bukvice. Jestli chcete mít věnec veselejší, můžete ho dozdobit barevným kvítím a malými šiškami.

Vůně, kterým neodoláte

Abyste poznali podzimní vůni ihned po vstupu do dveří, budete potřebovat koření. Využít můžete směsi koření, které si sami namícháte. Skvělý je například hřebíček, koriandr a rozmarýn. Hodí se také sušené ovoce, muškátový oříšek a lístky růží. Jasmín a levandule vytvoří specifickou vůni, která je velmi jemná.

Podzimní ozdoby do bytu

Mísa plná podzimu

Na podzim dozrává mnoho druhů ovoce. Typické jsou jablka, švestky a hrušky. Nasušte si doma ovoce a vložte jej do mísy. Lahodnou směs sušeného ovoce můžete kdykoli pojídat, a zároveň ovoce dodá vašemu bytu podzimní vzhled i vůni.

Ozdoby z lesa

Dekorací, které si můžete vyrobit sami doma, je mnoho. Například z šišek, žaludů a kaštanů si jednoduše vytvoříte zvířátku a jiné ozdoby. Stačit vám k tomu budou pouze párátka. Pokud chcete být více kreativní, udělejte si mini zoo. Máte rádi decentní věci? Pak si z přírodního materiálu vyrobte malé ozdoby. Vezměte si tácek, na který kreativně dekorujte vše, co se vám líbí.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient