Jak si užít skvělou narozeninovou party?

Už odmala jsem si vždy dávala práci s tím, aby každá party, kterou jsem pořádala, byla jedinečná. Ne klasická s jednoduchým občerstvením a s asi pěti hrami, které ostatní vrstevníci na svých mejdanech točili. Tak k tomu přistupuji i dneska. Snažím se najít ty nejlepší vychytávky na trhu a o některé se s vámi podělím.

Různé balonky na oslavu

Přemýšlíte, jak vyzdobit místo, kde se oslava odehrává? Zapomeňte na klasiku ze supermarketů. Zde mají doplňky na oslavy, ale je toho málo a je to nudné. Musíte jít do speciálního obchodu. Ale jakého? Velmi oblíbené jsou obchůdky s tzv. ptákovinami, ovšem tady jsem zrovna nenarazila na ryze party věci. Spíš kostýmy nebo věcičky, kterými napálíte ostatní. Z mé zkušenosti vím, že nejlepší bude se zaměřit na ryze party e-shop. Už jen kolik příslušenství ohledně balónků zde najdete: nafukovací balonky, helium na balonky, vodní balonky nebo modelovací balonky. Právě tyto doplňky skvěle vyzdobí místnost, kde probíhá oslava. Kulaté vznášející se balony nebo doplňky vytvarované do různých objektů. To vás bude bavit a hodí se to jak na dospělácké party, tak i na dětské mejdany.

Narozeniny i svatby ve velkém stylu

Svůj dětský koníček jsem povýšila v dospělosti tak trochu i na svůj job. Některým lidem připravuji jejich party, proto se v lecčem vyznám. Co ještě mohu doporučit? Také jste měli rádi heliové bomby, protože se díky tomuto plynu vznáší balonky? No dobře, i kvůli tomu, že jste nasávali helium, aby se vám změnil hlas. Bomba je pro některé zbytečně velká, dnes se ovšem prodávají praktické spreje. Jak vidíte, jen o baloncích bychom si mohli napsat hodně. Pro další inspiraci zajděte na party shop (já mám oblíbený OLO.cz). Najdu zde nepřebernou nabídku produktů, kterou seskládám i tématicky (narozeniny, svatby atd.), i dle toho, jestli je party pro dospělé, či děti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *