Lámete si hlavu s vánočním dárkem pro partnera? Darujte mu erotickou hračku!

sex

Buďte o letošních Vánocích originální a darujte partnerovi erotickou hračku. Samozřejmě diskrétně zabalenou, abyste se vyhnuli zvídavým dotazům dítek a prarodičů.

Jakou hračku zvolit? To je samozřejmě zcela individuální. Vycházejte z tužeb a založení svého partnera, z toho co mu při erotických hrátkách činí největší potěšení.

Dárek pro ženu

Snad každou ženu potěší kvalitní vibrátor. Ten totiž nevyužije jen při autoerotice, ale i hrátkách v páru. Na výběr máte vibrátory klasické, mini, vroubkované, párové, vibrátory na prst, pro dvojitou stimulaci či pro stimulaci bodu G. Velkému zájmu ze stran ženy se těší vibrátory pro dvojitou stimulaci, které jsou v podstatě zdrojem dvojího potěšení – stimulují vagínu i klitoris.

Tajná stimulace na veřejnosti

Skvělým dárkem ovšem může být i vibrační vajíčko. Jím můžete stimulovat nejenom širokou škálu erotogenních zón, ale také je využívat na smyslné masáže. A pozor – moderní vibrační vajíčka jsou dálkově ovladatelná. Co byste řekli takové tajné stimulaci na veřejnosti? Třeba při romantické večeři při svíčkách?

Dárek pro muže

Co darovat muži? Opět vycházejte z jeho tužeb. A uvědomte si, že každý muž tu a tam masturbuje. Tak mu pořiďte pomocníka v podobě šikovného masturbátoru, ať již malého v podobě vajíčka či kuličky, nebo naopak velkého, jež skvěle napodobí sex vaginální i anální stejně jako hluboké kouření.

Jak se vyhnout zvídavým očkám dětí a prarodičů

Máte-li obavy z dotěrných dotazů vašich potomků, erotickou hračku nemusíte dávat pod stromeček. Nebojte se dárek partnerovi či partnerce dát bokem. Tedy bez dětských svědků. Zřejmě by nebylo na místě začít se pod vánočním stromečkem červenat a narychlo hledat vysvětlení typu, že vibrátor slouží k masáži krční páteře.

Nebojte se nákupu na erotickém e-shopu

Na místě samozřejmě nejsou ani obavy z nákupu erotických hraček na internetu. Tedy pokud budete nakupovat na diskrétním e-shopu. Jedním z nejdiskrétnějších je Sexio.cz, který například nesdílí data nakupujících prostřednictvím cookies. Obávat se nemusíte ani nevyžádané reklamy s erotickou tématikou. Zásilka navíc přijde diskrétně zabalená a bez loga e-shopu na místě odesilatele. Zkrátka vám přijde obyčejný balíček. S neobyčejným obsahem. Tak neváhejte. Nejlepší dárky jsou přece ty, které přinášejí nějaké potěšení. A proč nedarovat potěšení erotické?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient