Luxusní dovolená na Bora Bora

Luxusní dovolená na Bora Bora

Chystáte se na dovolenou svých snů? Plánujete přepychovou svatební cestu, na které si užijete mnoho zábavy? Připlaťte si a vydejte se na jedno z nejkrásnějších míst, a to Bora Bora. V čem je toto místo jedinečné? Čtěte dál a dozvíte se mnoho zajímavostí.

Ráj uprostřed tichého oceánu

Bora Bora je ostrov, který se nachází v souostroví Francouzské Polynésie. Tento ostrov leží uvnitř korálového útesu. Je zde jedna malá úžina, kde mohou lodě proplouvat až do vnitřní laguny. Tato mořská cesta se označuje jako motus.

Turismus je zde atraktivní

Bora Bora vám nabízí mnoho zajímavých míst. Například se zde nachází dvě centra. Na západním pobřeží leží Vaitape, které je nejobydlenější. Zároveň zde můžete přijet za nejlepší zábavou, protože se jedná o nejživější část ostrova. Druhé centrum se nachází na nejjižnějším cípu celého ostrova. Zde uvidíte překrásné pláže a velmi rozsáhlé laguny.

Luxusní dovolená na Bora Bora aneb kam příště vyrazit

Počet obyvatel

Na ostrově Bora Bora se nachází přibližně 6.000 obyvatel, kteří jsou zde po celý rok. Ovšem jezdí zde mnoho turistů, kteří tento počet navyšují o tisíce lidí i přesto, že se jedná o velmi drahou destinaci. Tyto osoby se však do sčítání obyvatel neuvádějí.

Čím se na ostrově zabavíte?

K velmi populárním aktivitám na ostrově patří jízda na kajaku, vodní lyžování nebo windsurfing. Velmi časté jsou také výlety na lodi, která má prosklené dno, díky čemu můžete vidět krásy zdejšího podmořského světa. Zabavit se zde můžete také tenisem, paraglidingem a plážovým volejbalem. U většiny hotelů a apartmánu se nachází i bazén nebo půjčovna skútrů. Pokud rádi poznáváte podmořský svět, můžete se na něj zaměřit i zde. Navíc zde zahlédnete například murény, manty, rejnoky, barakudy, želvy a žraloky.

Něco pro milovníky hor

Pokud chcete navštívit zdejší hory, budete si muset najmou zkušeného průvodce. Navštívit můžete například hory Pahia nebo Otemana, ze kterých spatříte nádherný výhled na velmi rozsáhlé laguny podél ostrova.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient