Můj nejoblíbenější prsten

Každý to máme jinak. Někdo má nejoblíbenější prsten ten zásnubní nebo snubní, či šperk za narození dítěte. Pro někoho je nejcennější rodinný klenot, který se dědí z generace na generaci. Já takový nemám. Nevlastním vzácnost po babičce. Ještě jsem neporodila, ani mě nikdo nepožádal o ruku. Po výjimečném šperku jsem ale vždy toužila. Proč? A našla jsem ho?

Jak vybrat ten správný klenot?

PRSTEN TOUS PUPPIES DIAMOND
PRSTEN TOUS PUPPIES DIAMOND

Chtěla jsem takový šperk, který bude jedinečný. Stejně jako jinakostí vynikají i právě ony vzácné klenoty. Přes svoji výjimečnost jsou ovšem nositelné prakticky ke všemu. Proto jsem přemýšlela, jaká kritéria si mám stanovit. Je jednoduché jít do zlatnictví a vybrat si, co se mi líbí. Jenže to nestačí. Líbit se vám toho může spousta, ale časem se omrzí. Vzácnost musí mít nejen punc klenotu, ale i exkluzivity, jistého luxusu. Vzácný kov, diamanty nebo jiné drahé kameny nestačí. V odlesku šperku se musí blýsknout i tradice honosné firmy. Značek je několik. Záleží na tom, co která nabízí, jak to konvenuje vašemu naturelu.

Zlaté a stříbrné prsteny značky Tous

Když jsem přemýšlela o typu šperku, který bude nadčasový, rozhodovala u mne praktičnost. Náušnice jsou pohodlné, ovšem nevidíte na ně, já bych chtěla mít tu vzácnost na očích. Částečně se můžete dívat na náhrdelník, ten se ale často sundává, může překážet při sportu. Další variantou je náramek. Praktické, ovšem já s ním často o něco zavadím. Z tradičních klenotů mi zbyl prsten. Praktická a něžná ozdoba. Já jsem netoužila po klenotu s drobným kamenem, který má každá druhá. Zároveň jsem nechtěla mít něco extravagantního, co si vezmu jednou do roka. Prohlížela jsem různé kolekce mnoha firem. Mé pozornosti neunikla značka Tous. Jejich reklamy určitě znáte. Myslela jsem si, že jde o novou značku, ale tento španělský brand oslaví v příštím roce už 100 let. Zprvu jsem si nebyla jistá. Měla jsem jejich produkty spojené s ikonickým medvídkem, v jejich nabídce je toho mnohem víc. Luxusní prsteny mnoha designů, zlaté prsteny a stříbrné prsteny. Jak jsem jejich nabídku prohlížela, byla jsem stále víc překvapená. A stále blíž svému cíli.

Vysněný luxusní prsten vás osloví

PRSTEN TOUS MESH
PRSTEN TOUS MESH

Fascinovala mě ta různorodost a kreativita, s jakou designéři tvoří různé šperky této značky. Neměla jsem ponětí, co chci. Jaké kameny, jak silný prsten, v jakých barvách vyroben. Líbily se mi perlové kousky, je to něco jiného než diamant. V jednoduchém koloritu jsem stále tápala. Pak jsem na stránkách našla kousek, který mne zaujal. Zlatý kroužek s dominantní perlou, kterou objímaly subtilní růžové safíry, jejich modré varianty, dále ametysty či tsavority. Něco nevšedního, co zaujme. Měla jsem jasno. Zaujal nejen mne. Často se mě lidé ptají, odkud tento kousek, který poutá pozornost, je. Když se dozvědí, že jde o Tous, jsou překvapení. Také si myslí, že firma drží striktně „medvídkový design“. V tomto případě však platí, že ani nemusíte tušit, jaký najdete poklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *