Nejlepší hry na PS4

Nejlepší hry na PS4

Koupili jste si PlayStation 4 a přemýšlíte, co si zahrát? Podívejte se, jaké hry jsou tou nejlepší volbou. Můžete se u nich pobavit sami nebo s parťákem. Mnoho her je totiž přímo pro dva hráče.

Shadow of the Colossus

Tuto hru už možná znáte z herní konzole PlayStation 2. Příběhová hra Shadow of the Colossus poprvé vyšla v roce 2005, nyní už má však novější vydání přímo na PS4. Má velice dobré umělecké zpracování a velmi vhodně a citlivě vybraný příběh. Novější verze je kompletně přepracovaná, má nové osvětlení, stíny a částicové efekty.

Příběh je o rytířské chrabrosti a lásce. V úvodu pochopíte příběh hry a postupně se vžijete do role chlapce, který přijíždí do neznámé krajiny. Na svém koni veze ženské tělo a přijíždí do obrovského kamenného zámku. Tam má však jediný cíl.

Assassin´s Creed Origins

Assassin´s Creed Origins je jeden z nejlepších dílů Assassin´s Creed. Nyní vás zavede do starověkého Egypta, a to přímo do doby, kdy vládla Kleopatra. Hlavním hrdinou je Bayek, který disponuje štítem. Musíte se však naučit útoky a zvyknout si na upravený herní systém. Těšit se můžete na skvělou grafiku, povedený příběh a velký svět, který můžete prozkoumat.

hry na playstation 4

God of War

Nejnovější díl hry God of War je restartem série. Nyní se můžete těšit na mrazivé počasí severu, oproti minulým dílů, které se odehrávají v Řecku. Pokud však předchozí díly znáte, pochopíte jisté narážky i na předchozí díly. Ty ve vás mohou vyvolat nostalgickou náladu. Obrovskou novinkou v sérii těchto her je opravdu silný příběh, který je doprovázený již známými potoky krve. Tato hra patří k těm nejlépe hodnoceným hrám na PS4.

A way out

Hra A way out je jedinečnou hrou pro dva hráče. Příběh vás jistě uchvátí. Budete muset spolu s kolegou utéct z vězení. Jeden bez druhého se ven nedostane. Hra však pokračuje dále a vy musíte plnit spoustu úkolů. V této hře se prolíná příběh obou hráčů a těšit se můžete na opravdu silný konec.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient