Podzimní barvy oblečení

Podzimní barvy oblečení

Podzim už přišel a s ním i chladnější počasí. S příchodem podzimního počasí přichází i změna ve vašem šatníku. Zapomeňte na letní věci a začněte se tepleji oblékat. Věděli jste, že i podzim má své typické barvy? Zajímá vás jaké? Čtěte dál a vše se dozvíte.

Fialová jako dominantní barva podzimu

Myslíte si, že se fialová tolik na podzim nenosí? Jste na omylu. Fialová je hitem letošního podzimu, velmi populární však byla také v loňském roce. Perfektní jsou všechny odstíny. Od těch nejsvětlejších až po nejtmavší. Fialová se řadí k melancholickým barvám, což se hodí právě na podzimní období. Pokud však fialovou nosíte, znamená to jistou skromnost a skryté tajemství.

Máslová nebo výrazná žlutá

Žlutá barva se rovněž dostává v posledních letech do popředí. Perfektně se hodí k černé a hnědé, avšak můžete ji zkombinovat i s jinými barvami. Žlutá barva působí vesele a otevřeně, a proto se na podzim hodí. Dokážete tím rozjasnit den mnoha lidem.

Podzimní barvy oblečení můžete nosit i vy

Pistáciově zelená

Decentní odstín zelené působí velmi uklidňujícím dojmem. V tomto roce se začala vyrábět spousta podzimních kabátů v této barvě, pokud se vám líbí, neváhejte si je v tomto období zakoupit.

Tmavě oranžová je nestárnoucí klasikou

To, že oranžová barva je typická pro podzim jistě víte. Do této barvy se zbarvují listy a verandy se zdobí dýněmi. Můžete držet krok s přírodou a vybrat si podzimní bundu v tmavě oranžové barvě.

Jak je to s potisky a materiálem?

Na podzimní období se hodí například květinové vzory. Vhodné jsou také kostkované. Z materiálů se letos nosí kožené bund. Styl je populární vojenský nebo se hodí také saka a kostýmy.

Co se hodí na konec podzimu?

Jakmile bude končit podzim, začne být větší zima a někdy dokonce i napadne sníh. V tento čas sáhněte po teplejších kouscích ve vašem šatníku. Pořiďte si například zimní kabát ve smetanově bílé barvě.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient