Trendy kuchyní 2020. V hlavní roli zelená a obklady až ke stropu.

Už jste se dívali, jaké jsou trendy kuchyní na rok 2020? Designéři už mají jasno. Design kuchyní bude praktičtější, ale na kráse mu to v žádném případě neubere.

Klasické bílé kuchyně už jsou delší dobou mimo přední příčky, ale ani letos bílá barva zcela nezmizí ze hry. V letošním roce převládala černá a elegantní tmavomodrá barva. Na pracovních deskách převládá umělý kámen, ale i speciálně upravené přírodní dřevo. Jaký bude rok 2020?

Kuchyně roku 2020

V roce 2020 budou kuchyně méně tmavé, ponuré a minimalistické. Projeví se v nich více barevné hravosti. Kuchyňská linka už navíc nebude vždy jen v jedné barvě. Nejčastější je kontrast horních skříněk s těmi dolními. Objevovat se bude i kombinace dvou až tří barev. V kurzu bude hlavně zelená barva ve všech odstínech i kombinacích. Hlavně najdete kombinaci bílé a světle zelené, nebo trojkombinaci bílé, světle a tmavě zelené barvy.

Módní styly

V moderních kuchyních budou hrát prim světle zelené odstíny, které navozují asociaci čerstvě křupavé zeleniny a zelených variant jablíček. Tradiční kuchyně budou i v tlumenější mátové, olivové a lahvově zelené barvě. Výraznější barvy budou použity spíše jako doplňkové v podobě akcentů, třeba u dolních skříněk. Horní skříňky a police budou spíše klasicky bílé.

Hlavní trend kuchyně 2020

Možná že už tento trend znáte z koupelny a jste rádi, že máte obklady až ke stropu a nemusíte stále malovat. To samé nás čeká v kuchyních. Kuchyňské obklady se nebudou vyskytovat jen v prostoru mezi pracovní deskou a horními skříňkami. Budeme je vídat na celé stěně. Můžete si zvolit velkoformátové obklady, klasické kachličky, bordury i mozaiky. Barva bude nadčasová a neutrální. V hlavní roli uvidíte bílou, krémovou, černou a módní šedou barvou. Velkým hitem budou i tapety, které jsou cenově dostupnější a mají velký výběr dekorů. Vzhled kuchyně můžete častěji měnit a nebude vás to tolik stát.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient