Vybavení kabelky je velmi důležité

Stojíte v obchodě u pokladny a nemůžete v kabelce najít vaši peněženku? Napadá vás jediné, a to že všechny ostatní určitě zdržujete? To stejné může nastat i v jiných situacích. Udělejte si v kabelce pořádek a nechejte tam pouze ty nejdůležitější věci nebo ty, které využíváte každý den. Co k nim patří a jak si kabelku uklidit?

Čistota je důležitá

Zbavte se přebytečných bakterií tím, že si kabelku uklidíte. V první řade vytáhněte všechny věci z kabelky ven. Pak ji pořádně vytřepejte a otřete vlhkým hadříkem, abyste ji nijak nepoškodili. Pokud máte mnoho nepořádku, můžete kabelku také vysát vysavačem s šetrnou koncovkou. Následně nechejte kabelku pořádně vyschnou a vyvětrat, aby se vytratily všechny pachy.

Jak probrat všechny věci?

Vše, co jste se vytáhli z kabelky, dejte na jednu hromádku. Následně začněte přebírat to, co potřebujete a co nikoli. Udělejte si tři hromádky. Na jedné budou věci, které si v kabelce chcete ponechat. Na druhé zase ty, které chcete vyhodit a na třetí všechny, co nechcete vyhazovat a zároveň je nehodláte mít v kabelce. Co má být na první hromádce?

Vybavení kabelky

Potřebné věci

K těm nejdůležitějším patří klíče, mobil a peněženka. Toto jsou tři základní věci. K potřebným můžete zařadit i brýle, pokud je potřebujete, pak papírové kapesníčky, žvýkačky, diář a něco na psaní. Následně už záleží na vás. Jste celý den v práci a potřebujete se v polovině dne přemalovat? Sbalte si s sebou i kosmetiku. Hodit by se vám mohla nabíječka na mobil a sluchátka.

Jak vše uspořádat?

Jakmile bude kabelka pořádně vyčištěná, můžete do ní začít skládat věci. Je důležité, aby měla každá věc své místo. Jedině tak budete vědět, co kde hledat a nebudete zdržovat frontu, která stojí za vámi. Zavazí vám kosmetika? Pořiďte si organizér přímo určený na kosmetiku do kabelky. V případě nouze ho jen vytáhnete a použijete. Nebudete tak lovit řasenku nebo make-up po všech kapsách.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *