Nechte si navrhnout a instalovat kamerový systém od profesionálů

kamerový systém

Kamerové systémy se neustále vyvíjejí. Dnes jsou založeny na digitálních technologiích, jejichž vývoj je enormně rychlý. Je proto dobré řešení svého kamerového systému svěřit do rukou těm, pro které je core businessem a všechny potřebné trendy sledují za nás.

Ochrana majetku je dnes z velké části zajišťována pomocí elektronických zabezpečovacích systémů. Ať již jde o kamerový systém, který dnes umí hlídat odkudkoliv díky internetovému přenosu, o bezpečnostní systémy napojené na pulty ochrany, či ohlašující narušení majiteli prostřednictví GSM, o videotelefony, přístupové systémy i obchůzkové systémy. Instalovat lze i ochranu v podobě bezpečnostní mlhy, která dokáže chránit čerpací stanice, směnárny či zlatnictví, která jsou častým cílem pachatelů. Jedním z nejzákladnějších bezpečnostních opatření je instalace kamerového systému.

Moderní digitální kamery výrazně ztěžují pachatelům jejich „práci“

Nasnímaný obraz se neuchovává v kameře. Není jej možné jen tak snadno zničit. Díky digitálnímu přenosu přes internet je záznam z kamery přenášen obvykle v reálném čase na jiné úložiště, či k osobě pověřené kontrolou objektu prostřednictvím kamery. Kvalitní kamerové systémy dokážou snímat obraz s rozlišením až 12 Mpix, což je dostatečné pro identifikaci pachatele. I menší rozlišení, kolem 5 Mpix, však nabízí dostatečnou kvalitu obrazu. Kamery dnes lze k internetu připojovat prostřednictvím WiFi, takže nejsme závislí na kabelu. Aby však byl přenos možný, je nutné v místě zajistit dostatečně rychlý internetový přenos.

Kamerové systémy umí hlídat interiérové prostory i exteriér

Bezpečností IP kamerové systémy jsou ideálním pomocníkem při hlídání průmyslových objektů, firem, skladů, venkovních prostor veřejných budov i soukromých objektů. Dovedou však účelně hlídat i interiérové prostory, kanceláře, garáže či vnitřní skladové prostory. Už samotná instalace kamerového systému na daném místě dokáže snižovat množství krádeží. Pokud k nim dochází, dovedou kamery pomoci najít pachatele.

Koupit si bezpečnostní kameru nestačí

Kvalitní kamerové systémy dnes nejsou ani tak o pořízení samotné kamery, ale o službách kolem. Ty poskytuje firma Sikur Systems s.r.o., která nabízí kamerové a bezpečnostní systémy již od roku 2004. Společnost zajišťuje jak malé instalace kamerových systémů, tak realizuje kompletní ochranu velkých objektů, včetně instalace rozsáhlých kamerových sítí. Může se jednat o instalaci samotné kamerové ochrany, i o komplexní systémy ochrany, včetně docházkového systémů a alarmu. Sikur Systems navrhuje rovněž řešení na míru potřebám konkrétních zákazníků. Součástí může být například měření rychlosti a rozeznávání SPZ, či jiné speciální aplikace, které souvisí například s automatizací výrobního procesu.

Součástí služeb Sikur Systems je rovněž 24 hodinový dohled. Firma tedy nabízí vše, od návrhu, přes dodávku zařízení, montáž, následné pravidelné revize a servis, až po již zmíněný dohled v režimu 24/7.

Sortiment společnosti zahrnuje nejmodernější kamerové systémy, ale i alarmy, docházkové systémy a další bezpečnostní systémy. Instalace firma provádí po celé České republice a rovněž kdekoliv na území Slovenské republiky. Díky moderním technologiím mohou pak klienti sledovat záznamy z kamerových systémů na jakémkoliv zařízení – tedy nejen na počítači, ale třeba i na tabletu nebo mobilním telefonu. Možné je sledovat i přenos v reálném čase.

Sikur Systems si zakládá na vstřícnosti a rychlých službách. Na návrh a realizaci kamerového systému čekáte skutečně jenom velice krátkou dobu. Rychlé a propracované jsou i služby záručního a pozáručního servisu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient