Ozdobte váš byt jedinečnou vánoční výzdobou

Přírodní ozdoby nezklamou

Vane studený vítr a pomalu přichází zima. Zanedlouho budou Vánoce, a proto byste se na ně měli pořádně připravit. Vánoční výzdoba v bytě je nedílnou součástí těchto svátků. Nikdy jste váš byt nezdobili? Pak byste měli začít. Dodá vám to pocit klidu a vánoční pohody. Jednoduše si chvíle strávené doma budete náramně užívat i s celou vaší rodinou.

Světýlka v hlavní roli

Jistě už víte, že světýlka jsou významným symbolem Vánoc. Nachází se v oknech ostatních lidí, na stromečku nebo také na městském osvětlení. Vyzdobte jimi váš byt. Můžete si je dát do okna a každý je ihned uvidí. Světýlka však lze dát i jinam. například za televizi nebo jimi ozdobit prázdnou zeď, například do tvaru stromečku. Vybírat můžete z barevných světýlek, bílých nebo žlutých. V poslední době se těší oblibě bílá a barevná světýlka.

Přírodní ozdoby nezklamou

Zajděte si na procházku do lesa a natrhejte pár čerstvých jehličnatých větviček. Ty si doma dejte do vázy. Uvidíte, jak vám provoní byt. Můžete je také ozdobit například menšími baňkami a jinými vánočními ozdobami. Jestliže se chcete držet jen přírodního tématu, vyberte dřevěné nebo slaměné ozdoby, které na větvičkách skvěle vyniknou.

Ozdobte váš byt jedinečnou vánoční výzdobou

Vánoční stromeček

Tradičně se vánoční stromeček zdobí až na Štědrý den. Mnoho rodin ho však zdobí už dříve. Víte, jaké použijete ozdoby tento rok? Trendem jsou takzvané přírodní ozdoby. Jedná se o malé zvonečky, baňky nebo jiné ozdoby, které jsou vyrobeny ze dřeva a slámy. Často bývají dozdobené jemnými třpytkami nebo nitkou. Vyrábí se také dřevěná a slaměná špice na vrchol stromečku. Sehnat lze i přímo dřevěný stojan na stromeček.

Co dál navodí vánoční atmosféru?

Provoňte byt vánoční vůní. Typická je například skořice a vanilka. Tato jedinečná kombinace vás dokonale naladí na vánoční svátky, které si následně užijete naplno. Vhodná je i přírodní vůně pomeranče a citrónu. Jestliže nemáte radí uměle vytvořené vůně, zkuste se zaměřit na přírodu. Nakrájejte pomeranč nebo citron na kolečka a usušte. Už to vám byt provoní. Následně si sušené pomeranče vystavte do mísy na frekventovaném místě v bytě.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient