První erotická masáž mě zbavila studu

Erotická masáž

Sníme o tom všichni, ale sotva polovina by se nebála vstoupit do salonu, kde vám udělají erotickou masáž. Radím vám: nebojte se toho! Jedná se o skvělý zážitek, který předčí vaše očekávání. Ostych zahoďte stranou, vždyť na tento typ služeb jsou zde zvyklí.

Erotická masáž poprvé

Nemusím rozvádět, že by to chtěla zkusit většina z nás. Jenže při představě, že se svléknete a necháte se masírovat i na místech, která jsou velmi intimní, se ozve stud. Já jsem se kdysi bavil s kamarádem, který na takové masáže chodil už dlouho. „Byl jsi na klasické masáži? Taky se ti zezačátku do toho nechtělo,“ říkal. Měl pravdu. Ale srovnávat klasickou masáž s tou erotickou? „No a? Ty holky mají denně minimálně pět klientů, nebudou tě zkoumat,“ řekl mi, a tím mi dodal odvahu. Měl pravdu. Nejsem nijak zanedbaný, přehnaně ošklivý. Jednoduše, ty holky toho musí vidět a zažít, přesto tu službu poskytnou. Šel jsem do toho. Na internetu jsem si vyhledal „erotic massage prague“ a objednal se do spolehlivého salonu, zaručujícího naprostou diskrétnost.

Jak probíhají erotické masáže

Když jsem šel do salonu, ostych se zase začal ozývat, ale zmizel, jakmile jsem vstoupil do příjemného prostředí, plného klidu. Milá recepční mě přijala a vše vysvětlila. V pokoji s intimním osvětlením na mne čekala krásná dívka. Začala klasickou masáží, soustředila se ovšem i na erotogenní zóny celého těla, čímž mě uvolnila a připravila na rozkoš. Její ruce se důkladně věnovaly místům nejintimnějším. Její bradavky mne dráždily, kdykoli se nade mě naklonila. Nešlo o sex, o to víc to bylo intenzivnější. Vše skončilo velkým uspokojením. S první návštěvou zmizel stud a naopak se objevila touha dopřát si zážitek znovu. Popsal jsem celý proces podle vás rychle? Nežijte můj zážitek, prožijte ten svůj, už víte, že stud zde nemá hlavní roli.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient