Vyžeňte plísně z těla

Máte nehty napadené plísní, trpíte chronickými záněty močových cest, máte kvasinkové infekce intimních partií a často se vám podebírají dásně? Přemnožených houbových mikroorganismů se musíte zbavit. Zvýšený výskyt kvasinek prokáže i vyšetření moči, krve, stolice, vzorku kůže i nehtu.

Kvasinky do těla patří, ale nesmí jich být moc. Oslabená imunita a kvasinky vykrmované rafinovaným cukrem či sacharidy v podobě ovoce, ale i rýže či těstovin, rozjedou nekončící kolotoč zánětů. Přemnožení kvasinek v těle vytváří plísně. Proces často odstartují antibiotika a opakované infekce močových nebo dýchacích cest. Imunitu oslabuje kouření, střevní mikroflóru ničí sladkosti, polotovary a průmyslově zpracované potraviny. Poškozená střevní stěna propouští do krevního oběhu toxiny a škodlivé mikroorganismy. Přemnožené kvasinky mohou stát i za vznikem rakoviny, brání trávit vitaminy a minerály.

Omezení cukru

Plísně napadají nehty, vyvolávají ekzémy, svědění uší, zápach z úst, bolesti kloubů a svalů, nadýmání, zácpu, průjem, autoimunitní poruchy, chronickou únavu, podrážděnost, úzkost a deprese, infekce intimních partií a alergie. Vzdejte se jednoduchých cukrů, sladkostí, bílého pečiva a sladkých nápojů. Protiplísňovou dietu doplní očistná kúra. Plísně přežijí i na škrobech, jako brambory.

Detoxikace

Vynechte jednoduché cukry, bílý i hnědý cukr, med, marmelády a sladkosti. Vynechte i bílé pečivo, rýži, těstoviny, banány, hrozny, sušené ovoce i polotovary na 3 až 6 měsíců. K jednoduchým cukrům a polotovarům se nevracejte ani po úlevě od potíží. Protiplísňová dieta zakazuje alkohol, mléčné výrobky a plísňové sýry. Zakysané produkty, kvašené nápoje, jako je kombucha, fermentované potraviny jako kysané zelí a kvašáky střevní mikroflóru podporují.

Namáčejte semínka a ořechy

Kvůli plísním se vyhýbejte syrovým ořechům a semínkům. Před konzumací je vždy na pár hodin namočte, aby se očistily od plísní. Jezte je změklé, vysušené na pánvi nebo v troubě. Pro rychlejší očištění ořechy a semínka napařte v čajovém sítku nebo plátně na okraji hrnce s horkou vodou. Při potravinové intoleranci se po imunologickém vyhodnocení musí nastolit vhodná dieta.

Posilte játra

Posilte játra a pijte ostropestřecový čaj nebo tinkturu. Zrušte kyselé prostředí a neutralizujte pH v těle odvarem z červeného lapacha, tinktury z grepových jader, penízovky, ořešáku černého a česneku, který hubí kvasinky v čerstvé i vařené podobě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *