Jak levně a rychle zkrášlit svůj domov

Pokud toužíte po změně, která by pozměnila váš domov, dodala mu šmrnc a přidala na osobitosti, nemusíte hned volit něco drahého nebo renovovat byt. I s minimálním úsilím a bez velkých výdajů můžete pozměnit své bydlení. Naše efektní nápady změní váš domov k nepoznání.

Pokud si chcete po návratu domů dopřát klid a odpočinek, zkuste si doma vytvořit oázu plnou klidu. Toho se dá docílit jen s úplnými maličkostmi. Co můžete použít je změně vašich příbytků?

Vsaďte na chytré úložné prostory

Pokud vám věci doma přibývají mnohem rychleji, než je stačíte uklízet a začínají vám všude překážet, je třeba rázně zakročit. Zkuste se poprat s chytrou organizací. Věci pro osobní potřebu a drobné dekorace dělají náš domov tím pravým domovem. Domov přeplněný hromadou různých věcí vyžaduje důkladnou změnu. To, co nepotřebujete a nepoužíváte, musíte nemilosrdně vyhodit. To, s čím se neumíte rozloučit, zorganizujte do úložných boxů a uložte. Využít můžete prostory úložný prostor v podnožkách, taburetech i v nástavcích na skříni.

Originální odkládací stolky

Pro milovníky knížek a časopisů, kteří mají doma spousta knih a nechtějí se jich zbavovat, máme další nápady. Své knihy můžete naskládat do odkládacího stolku třeba v podobě praktické truhly nebo lavice s úložným prostorem. Knihovnu můžete mít i v úzké chodbě nebo v jakémkoliv výklenku. Na komody či truhly s knihami můžete postavit květinu, svícen, lampu nebo jinou oblíbenou dekoraci a k tomu připojit šálek s čajem i brýle na čtení a užít si svou chvilku s dobrou knihou.

Tapety oživí každou místnost

Pomocí moderních tapet můžete velmi snadno a rychle oživit starou kuchyň, která už dávno neodpovídá vašim představám a potřebujete ji změnit. Tapety můžete použít i na stěnu, když se vám zrovna nechce hned do malování. Samolepicí tapety dodají nový vzhled omšelým stěnám, pomohou oživit sestavy nábytku, komody i kuchyňské skříňky. Můžete je použít i do koupelny. Dekorační samolepky jsou na trhu v mnoha různých vzorech a velikostech. Vzor můžete protáhnout ze stěny i na dveře, skříň či komodu a dosílíte velmi zajímavého efektu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *