Když chcete začít podnikat bez omezení, kupte si hotovou ready made sro

Založení firmy je dnes poměrně snadná záležitost. Pokud nic nekomplikujete, domluvíte si notáře a ten vše zajistí. Avšak ne vždy nám to takto stačí. Podnikat ve velkém a bez omezení znamená podnikat s financemi. A ty firmami bez historie příliš přitahovány nejsou. Problém můžeme mít u nové firmy i tehdy, když potřebujeme být plátce DPH.

Kdy koupit ready made firmu?

Řešením, jak z uvedených problémů ven, je koupě ready made sro. Jde o firmy připravené k podnikání. Již existující, některé dokonce mohou být s finanční historií. Ale nemusí. Vždy je otázka vaší volby, co vám vyhovuje.

Pro běžné podnikání si obvykle vystačíme s s. r. o., která již je založena, a má nulové účetnictví, třeba i po několik let. Koupit takovou firmu je pořád rychlejší než ji zakládat a splníme podmínky některých firem, například leasingových společností s výpočetní technikou, že firma musí déle podnikat, aby s ní uzavřela leasingovou smlouvu. Jestliže však žádáme o úvěr v bance, nebo mnohdy i tehdy, pokud se chceme ucházet o některou z veřejných zakázek, musí mít firma za své podnikatelské období rovněž hospodářské výsledky. I takové firmy na prodej existují.

Rozhodně nekupujte firmu jen tak od někoho, kdo se jí potřebuje zbavit

Nezapomínejte, že přebíráte její závazky. Vždy kupujte pouze firmu od specialistů, kteří se na tyto formy prodeje specializují a nabízí již prověřené společnosti s interním auditem a též kompletním účetnictvím. Jen tento prodej sro je bezpečný. Firma Eprenur, která prodej ready made nabízí, poskytuje 100% smluvní garanci, že půjde o firmu bez závazků a dluhů.

Když potřebujeme být plátci DPH

Firma nabízí s. r. o. jako neplátce, ale i jako plátce DPH. Vyhnete se tak jeho poměrně složitému vyřizování. Vybrat si lze z firem, které jsou měsíčními i čtvrtletními plátci DPH. Firmu koupíte připravenou po všech stránkách.

Další služby na klíč

Společnost Eprenur vám poskytne řešení, i pokud hledáte virtuální sídlo. V ČR jej nabízí na Praze 1 i na Praze 10. Koupit si lze i firmu zahraniční, slovenskou, německou, polskou, anglickou či v USA. Zde vám opět v Eprenur nabídnou i virtuální sídlo, ale i založení účtu v zahraničí. Poptat lze i služby kompletního vedení účetnictví.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *