Užijte si skvělou zábavu s rodinou

Užijte si skvělou zábavu s rodinou

Je volný víkend před vámi a vy nevíte, co vymyslet s celou rodinou? Vydejte se na výlet, který si užijí všichni. Ať už děti nebo dospělí. Dokonce na výlet můžete vzít i babičku nebo dědečka. Čím více vás bude, tím větší bude zábava. Klidně můžete svolat i širší rodinu. Podívejte se, co se dá podniknout o víkendu.

Vodu mají rádi všichni

Ať už je léto nebo zima, vždy se dá vymyslet výlet, kde si užijete vodní radovánky. V zimě můžete vyrazit do krytého akvaparku. Skvělým tipem je například Aqualand Moravia nebo Aquapalace Praha. Toto jsou největší akvaparky v České republice. Navštívit však můžete i menší vodní světy, jako například v Olomouci nebo Liberci. Všechna tato místa se samozřejmě dají navštívit i v létě, kdy můžete v rámci bazénu proplavat do venkovní části akvaparku. Skvělým tipem je také Mamutíkův vodní park v Dolní Moravě. Jedná se o vodní přírodní areál, kde získáte mnoho cenných zkušeností o přírodě a jejích zákonitostech. Všechny zajímavosti si zde můžete vyzkoušet na vlastní kůži.

Vodu mají rádi všichni

Hezká krajina a atrakce

Chcete si užít výlet do přírody na čerstvém vzduchu, ale bojíte se, že se děti budou nudit? Zkuste vyrazit tam, kde jsou lanová centra. najdete je například přímo v centru Brna. Nemusíte se však bát. Lanové centrum je vytvořené v nádherném prostředí lesa kolem řeky Svratky. Nazývá se Jungle park a nabízí 4 lezecké trasy s 83 překážkami. Nádherné lanové dráhy jsou také v Karlových Varech. Zde se nachází přibližně 6 okruhů a každý z nich nabízí mnoho překážek. Okruhy jsou seřazeny od těch nejjednodušších pro děti, až po ty složité pro profesionály. Ve zdejších lesích se nachází opravdu nádherná příroda, takže o skvělý výhled se rozhodně bát nemusíte.

Stezky v korunách stromů

Máte rádi vyhlídky? Vyzkoušejte stezku v korunách stromů, ze které uvidíte dalekou krajinu. Na tyto stezky lze jít v zimě i v létě. Dejte však pozor. Musí být hezké počasí. Pokud by bylo zamračeno, deštivo či velká mlha, nemusí být výhled tak hezký. Stezku v korunách stromů naleznete v Krnově nebo také nově v Beskydech na Pustevnách. Pokud pocházíte z Čech, samozřejmě i zde jsou stezky v korunách stromů. Navštívit ji můžete například v Krkonoších nebo na Lipně. Nezapomeňte se na tento výlet pořádně obléknout. Přece jen se jedná o poměrně velkou výšku, kde může být počasí úplně jiné. Buďte tedy připravení na vítr a chlad.

Muzea a výstavy mohou uchvátit i děti

Mysleli jste si, že vaše děti nikdy nebudou bavit muzea? To jste na omylu. Pokud vyberete správný druh muzea nebo výstavy, jistě je to také uchvátí. Co by je mohlo bavit? Dětem se rozhodně bude líbit království železnic v Praze. Uvidí tam všechny modely vláčků a tratí. Dále pak může být skvělou zábavou vědecký park v Brně, kde si vše mohou vyzkoušet. Na exponáty lze sahat a také s nimi experimentovat.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient