Proč se vyplatí funglovka v rezidenci?

Bydlet ve svém je snem mnoha Čechů. Nedostatek volných nových bytů je ale žene do situace, kdy musí vzít zavděk nájemním bydlením nebo se spokojit s panelákovými nebo činžákovými byty starší výroby. Investice do oprav pak obvykle ještě výrazně přesáhnou cenu, za kterou lze pořídit funglovku.

Kdo se ale s výběrem neunáhlí a udělá si ve svých požadavcích jasno, neprodělá. Čas od času se architektonicky zdařilý rezidenční projekt objeví a člověk může mít vystaráno. Mezi takové patří i projekt na Vackově. Jedná se o komplex pěti asymetrických objektů, které obsahují 347 bytů. K dispozici jsou bytové jednotky o velikosti 1+kk až 5+ kk. Rozloha obytné plochy tak uspokojí veškeré zájemce, od singles, mladých párů, po větší rodiny.

Moderní bydlení na dosah

Nové byty Praha 3 jsou situovány tak, aby zajistily svým obyvatelům dostatek světla i místa. Metropolitní byty s balkony a lodžiemi tvoří prostorná zákoutí, která jsou umístěné mezi jednotlivými objekty, kde své místo naleznou přízemní byty se zahrádkami. Tento koncept nabízí dostatek soukromí a zároveň patřičnou prostornost každému bytu. Veškeré dispozice lze zhlédnout v online katalogu bytů, z něhož je zřejmé exteriérové i interiérové rozložení.

Proč Vackov?

Lokalita Vackova zažívá velký stavební boom. Na jedné straně zde vzniká nová obchodní a rezidenční čtvrť, prodej bytů na Žižkově přitom nese přívlastek klidného bydlení v přírodě. Kombinace klidu a živoucího města je přesně to, co již dnes dotváří genius loci celého Vackova a bude tomu tak i nadále. Veškerá občanská vybavenost v dosahu a dostatek parků, sportovišť a cyklostezek dělá z Žižkova místo, kde se dá spokojeně a nadstandardně žít.

Přestože se na první pohled může zdát, že je byt v novostavbě pro běžného smrtelníka nedostupný, po detailnějším ohledání člověk dojde k pravému opaku. Pro klienty projektu BYTY NA VACKOVĚ byly připraveny zvýhodněné podmínky hypotečního úvěru, který stojí za to využít. Garancí jsou nejnižší dosažitelné úrokové sazby a služby nejstaršího hypotečního makléře v ČR.

One thought on “Proč se vyplatí funglovka v rezidenci?

  1. Je pravdou, že člověk nemusí v novém bydlení nic řešit. Problém bývá často pořizovací cena nemovitosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *