Jak najít vysněnou práci? Poradíme vám

nabídky práce, volná místa, volná pracovní místa, nabídka zaměstnání

Koronavirová krize dopadla i na trh práce. Řada lidí si teď hledá nové zaměstnání. Jak spolehlivě najít dobrou práci?

Získejte práci snů

Pokud nepatříte rovnou mezi profesionální celebrity, o nichž nikdo neví, čím se vlastně živí a proč jsou vůbec populární, musíte, podobně jako většina dalších smrtelníků, do zaměstnání. Neocenitelným pomocníkem při hledání práce je dnes internet.

Řada společností zveřejňuje volná místa přímo na svých webových stránkách. Některé si navíc dávají inzeráty, inzertních webů je v současné době dostupná celá řada. Před uchazečem o zaměstnání se tak otevírá mnoho možností.

Ostatně personalisté dávají k dobu radu: Už samotné hledání práce by doslova mělo být prací na plný úvazek. Pokud chcete uspět, určitě vám nestačí rozeslat pár životopisů a čekat, že vám vysněné místo doslova spadne do klína. Připravte se na mnohahodinové „prodírání se“ džunglí inzerátů.

O portálu HitPrace.cz

Webový portál HitPrace.cz vám hledání usnadní. Jedná se o agregátor nabídek. To znamená, že shromažďuje informace z více zdrojů. To mohou být například nabídky od pracovních agentur, dále různorodých pracovních portálů nebo přímo od zaměstnavatelů.

Nabídky práce zde máte přehledně seřazeny na jednom místě. Ušetříte tak nemalé množství času při procházení různých webů. Cílem je především napomoci k tomu, aby se seskupovaly ty inzeráty, které spolu souvisejí lokalitou.

Právě práce v příslušném místě bydliště nebo ne příliš vzdálená je pro většinu hledajících prioritou, možnost home office je možná jen pro některé profese. Navíc, jak ukázala vynucená práce z domova pod vlivem koronavirové pandemie, v mnoha ohledech by byla podobná možnost reálná, avšak stále na ni nejsme zcela připraveni.

Předem si tak můžete nechat zobrazit pouze práci, která je v Praze. Případně si sami navolíte, jak velká vzdálenost je pro vás stále akceptovatelná, tj. zadáte si příslušný počet kilometrů

Další výhody portálu

S pomocí portálu si tak najdete přesně takové zaměstnání, které je pro vás vyhovující. Nabídky lze roztřídit na stálé zaměstnání i krátkodobé brigády. Abyste nemuseli neustále sledovat jen samotný web, můžete si nechat nastavit tzv. hlídacího psa.

To je funkce, která aktualizace v nabídkách zkontroluje za vás. Novinky si pak můžete nechat zaslat na svůj e-mail. Web v současné chvíli nabízí více než 112 000 nabídek, skutečně tak budete mít z čeho vybírat. Stačí do systému vložit svou platnou e-mailovou adresu. Zároveň tak můžete na vámi zvolenou nabídku reagovat doslova obratem.

Na webu se navíc dočtete další užitečné rady a tipy, které vám pomohou získat přesně takovou práci, která pro vás bude vhodná, případně návody na to, jak si zařídit mnohem spokojenější profesní život.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient