5 tipů, jak změnit barvu vlasu

5 tipů, jak změnit barvu vlasů

Přemýšlíte o tom, jak změnit svůj vzhled?Zkuste změnit barvu vlasů. Uvidíte, jak prokouknete a budete vypadat mladší.
Změnit barvu vlasů můžete vyzkoušet sami doma. Je to snadné.
Je třeba, jen dodržet pár jednoduchých zásad a pravidel. Pokud máte v plánu razantní změnu vizáže, doporučuji navštívit spíše kadeřnický salón.

Před barvením je třeba se důkladně připravit. Je dobré si zjistit, zda nemáte na některou z barev alergii. Můžete si předem vyzkoušet, jak bude odstín barvy na vašich vlasech vypadat. Můžete ustříhnout pramínek vlasů a ten obarvit.
Novou barvou vlasů získáte nové sebevědomí. Uvidíte, jak vám každý bude říkat, že vám nová barva sluší.
Jak tedy na to?

Jak změnit barvu vlasu

Rozhodnete-li se barvit vlasy doma, máte několik možností:

Můžete vyzkoušet dlouhodobě působící barvy. Barvy odstraní původní barvu vlasů. Odstín nové barvy vám vydrží, dokud vlasy neodrostou. Barvy zesvětlí tmavé vlasy. Pokud však chcete mít světlý odstín vlasů, je třeba vlasy odbarvit.

Další variantou barvení je barevný přeliv. Tyto barvy se po několika umytí z vlasů smyjí. Barva vlasů se výrazně nezmění, ale dojde ke zvýraznění odstínu.

Velmi šetrnou formou barvení jsou barevné šampóny. Šampóny naneseme na vlasy, necháme nějaký čas působit. Po pár umytích se barva postupně smývá.
Přírodní rostlinné barvy jsou také velmi oblíbené. Nejznámější je u nás Henna. Rostlinné barvy není možné umýt. Barvy odrůstají s vlasy.
Neváhejte a změňte svůj vzhled!

Za vyzkoušení to bezpochyby stojí!

Pokud budete nad změnou barvy skutečně přemýšlet, je potřeba zmínit, že ne každá varianta je pro vaše vlasy vhodná. Musíte počítat s tím, že některé z těchto variant doslova ničí vlasy. To platí i ve chvíli, kdy si budete vlasy barvit příliš často. Je vždy potřeba dát jednotlivým procesům alespoň krátký odpočinek. Jedině tak si vaše vlasy budou následně moct odpočinout.

Na jakou barvu se zaměříte jako první? Ať už to bude jakákoliv, měla by ladit k vaši pleti.

One thought on “5 tipů, jak změnit barvu vlasu

  1. Mám pouze jeden dotaz. Neberte to zle pan autor, ale barvil jste si někdy vlasy? Podle vašeho článku hádám, že ne a to jsem chlap co si je občas nabarví a snad i každá normální žena pozná, že je tady něco špatně XDD.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *