Co nedělat svému muži, chcete-li mít zdravý vztah?

Co nedělat svému muži, chcete-li mít zdravý vztah

I muži potřebuji lásku žen. Pokud si myslíte, že tomu tak není, jste na omylu. Jestliže jste žena a děláte tyto chyby, je na čase s nimi přestat. Muži se pak necítí ve své kůži. To může následně vést až k rozchodu, popřípadě k rozvodu. Pojďte s námi nahlédnout do světa mužů. Jste-li muž, nemusíte tento článek zavírat, protože v něm například zjistíte věci, které jsou ve vztahu podstatné.

Co mužům vadí, ale nesdělí to nahlas?

Ženy touží po tom, aby si muž na ně udělal čas. Chtějí občas někam vyrazit. Jakmile ale muž přijde s nápadem, je od ženy dost často ponížen. Jinými slovy nejsou jeho nápady pochváleny, ale pouze shazovány. Jestliže neuznáváte jeho nápady, a nebo alespoň snahu, nemůžete očekávat, že vás muž bude někam brát. Po uplynutí určitého času to zkrátka vzdá. Je to normální projev chování. Muži potřebuji být uznávání a pochvalováni. Jinak nebudou mít žádnou motivaci k tomu, aby něco vymýšleli.

Co nedělat svému muži

Dalším špatným bodem je ponižování. Zvlášť ve chvíli, kdy jde o ponižování přes přáteli. To v žádném případě nedělejte. Je potvrzeno, že nejčastěji ponižuji právě ženy, a to své partnery. Většinou slovy, jak je neschopny. Dále pak tvrdí, že doma nic nedělají apod. Nechte si to na soukromí rozhovor. Určitě byste také nebyly rády, kdyby vás někdo ponižoval. O to více, když půjde o vaše přátelé, nikoliv o přátelé vašeho muže. Tím však zdaleka nekončíme. Muži nemají rádi daleko více věcí, o kterých si povíme v následujícím odstavci.

Co nedělat muži, pokud chcete zdravý vztah?

Chybějící důvěra. Divili byste se, jak dokážou ženy žárlit. V některých případech daleko více, než samotní muži. Chybějící důvěra může být následně obrovským problémem, který vede k rozchodu nebo rozvodu. Posledním bodem bývá špatná komunikace. Špatná komunikace je rovněž velkým problémem. To platí zejména ve chvíli, kdy v komunikaci využívají ženy výčitky. Vyčítáte svému partnerovi téměř vše? Pak je nutné se nad svým chováním zamyslet. Najít společnou řeč.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient