Hliníková okna a dveře vás přežijí

hlinikova-okna-ostrava

Česko mění dřevěná okna za plastová. Ale jejich životnost rozhodně nepřekoná životnost stavby a ani délku života nás samotných. Kdo chce skutečně okna a dveře z téměř věčného materiálu, musí vsadit na hliník.

Okna a dveře jsou důležitou stavební součástí, u které požadujeme dokonalé tepelněizolační vlastnosti, estetickou hodnotu, co nejdelší možnou životnost a dle možností bezúdržbovost. Tyto vlastnosti dnes mají v podstatě pouze hliníková okna a dveře. S hliníkovými rámy kupujete vlastně produkt, který je natolik kvalitní, že takový ani nepotřebujete. Skutečně vydrží déle, než je pro stavbu nutné.Hliník je však recyklovatelný, a tak vás za to budoucí generace rozhodně pranýřovat nebudou.

Hliníková okna a dveře jsou krásné a úsporné

Nebojte se, že vaše hliníkové dveře či okna budou mít šedý odstín typický pro hliník, jak si pamatujeme třeba z tradičních „šumperáků“. Že se pod kvalitní barvou ukrývá šedý hliník, to ani nepoznáte.

Výroba hliníkových oken a dveří – to je firma PRUNIWERK. Společnost používá hliníkové profily německé firmy Schüco a kvalitní profily polského výrobce Ponzio. Obě značky splňují i ty nejnáročnější požadavky architektů. K zasklení se používá izolační dvojsklo a izolační trojsklo s potřebnými parametry od prestižních výrobců Pilkington a Saint-Gobain Glass Solutions. Výroba hliníkových dveří a oken PRUNIWERK je určena pro generální dodavatele staveb, pro přímé investory, včetně investorů průmyslových staveb, a rovněž pro soukromé investory. Hliníkové systémy PRUNIWERK nabízí prosklení rovněž pro velké plochy komerčních a průmyslových staveb.

hlinikove-dvere

Požární odvětrávání a světlíky z hliníku

PRUNIWERK se specializuje i na další stavební prvky. Dodává požární odvětrávání budov. Jde o větrací zařízení pro usměrnění pohybu tepla a kouře, které chrání budovy a snižuje tepelný účinek ohně na konstrukční prvky stavby, a tím i škody na majetku, zdraví a životech.

Společnost se rovněž specializuje na prosvětlovací systémy budov a dodává střešní světlíky. Ty umí velice efektně přivádět přirozené světlo do průmyslových hal a objektů za dodržení požadovaných tepelněizolačních vlastností. Kombinovat je lze s fasádními světlíky.

pozarni-odvetravani-budov

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient