Jaké potraviny byste měl jako muž zařadit do svého jídelníčku?

Potraviny pro muže

Muži občas potřebuji svou stravu. Jinými slovy potraviny, které mají údajně pozitivní účinky na jejich celkový život, čímž ho mohou i prodloužit. Pokud nevíte, jaké suroviny patří do mužského jídelníčku, rádi vás s nimi seznámíme. S největší pravděpodobností ale většinu potravin konzumujete. V případě, že tomu tak není, je nejvyšší čas s tím začít. Buďte vitální a zdravý díky těmto potravinám.

Jaké potraviny byste měl jako muž zařadit do svého jídelníčku?

V první řadě nesmíte zapomínat na zdravé účinky ryb. Ty obsahují velké množství omega-3 mastné kyseliny, které jsou bezpochyby velice prospěšné, a to nejenom u mužů, ale i žen. Pokud ryby nekonzumujete, snažte se je do svého jídelníčku zařadit. Rozhodně to není o tom, konzumovat rybu denně. Pro uklidňující stav bude bohatě stačit, když si ji dopřejete alespoň jednou až dvakrát týdně. K těm vůbec nejlepším rybám patří losos. Je potřeba ale počítat s vysokou cenu za jeden kilogram.

Potraviny pro muže

Znáte pepka námořníka? Pohádka, která v dětství hřála u srdíčka nejednoho obyvatele. Jestliže i vy víte, o koho jde, pak jistě znáte jeho jídelníček. Ten se skládal z větší části ze špenátu. Právě špenát je druhá potravina, která by ve vašem jídelníčku neměla chybět. Přejděme teď k superpotravinám. Ty obsahují větší množství prospěšných látek, a tak jsou pro naše tělo nezbytnou součástí. Patří k ním například oříšky, semínka nebo ovoce. Veškeré suroviny, jež jsou základem každého jídelníčku.

Chia semínka a borůvky

Co se týče semínek, zaměřte se například na chia semínka. Ty si můžete dát bezesporu do jogurtu nebo tvahoru, společně s borůvkami. Je dobré se snažit o to, dodržovat tento jídelníček, protože může vašemu zdraví neskutečně pomoct. Proč tedy nezařadit alespoň část těchto surovin do svého jídelníčku? Pochopitelně nesmíte zapomenout i na ostatní druhy ovoce nebo zeleniny.

Zaměřit se v neposlední řadě můžete mimo jiné i na vlákninu a vápník. Ten naleznete například v sýrech nebo mléce.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient