Trendy náušnice roku 2020, se kterými vyniknete

Na poutavý doplněk v podobě zajímavých náušnic sází každý den spousta žen. Dobře vybraná ozdoba v uších totiž jednoznačně dokáže pozvednout každý outfit na novou úroveň. A jaké šperky vyšlou do světa v roce 2020 jasnou zprávu, že se vyznáte v aktuálním módním dění?

náušnice

Kruhy na výsluní

Znovu přichází doba, kdy zabodujete s velkými kruhovými náušnicemi, bát se nemusíte ani těch dvojitých. Někoho by mohlo napadnout, že tato volba je jen pro odvážné. Opak je pravdou – s oblečením v jednoduchém stylu si je užívají i ty, které dávají přednost decentnímu vzhledu. 

Perlové náušnice klasicky i nevšedně

Už druhou sezónu se náušnice s perlami těší vzrůstající oblibě. Podob mohou mít spoustu – od klasických perlových pecek s neobvyklou tmavou tahitskou perlou, přes perlu připevněnou na delším řetízku visícím z ucha po jedinečné kousky s nekulatými perlami. 

Šperky s kuličkami

kruhové naušnice

Motiv kuliček je v roce 2020 populární na špercích obecně. Na uších budou mít úspěch třeba kuličkové peckové náušnice z bílého zlata. Šperkařský ateliér Klenota dokonce nabízí celé sady zlatých šperků s tímto tvarem.

Tip pro odvážné: Jedna výrazná náušnice

V tomto roce módní diktát přeje i hodně barevným náušnicím s drahokamy. Můžete využít jejich nápadnosti a dalšího současného trendu – nošení jen jedné náušnice. Extravagantní? Možná. Určitě se ale najdou příležitosti, kdy chcete přitahovat pozornost.

Jestli nechcete každoročně úplně vyměňovat obsah své šperkovnice, stačí si uvážlivě pořídit jeden či dva kvalitní moderní kousky. Ty s vámi zůstanou i po mnoho dalších let a v nadcházejících sezónách můžete objevovat nové možnosti jejich kombinování a dát tak průchod kreativitě.

One thought on “Trendy náušnice roku 2020, se kterými vyniknete

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *