Vytvoření webových stránek mé firmě otevřelo nové obzory

PPC kamapaně

Před několika lety jsem se rozhodl vrhnout na podnikatelskou činnost. Zpočátku jsem si myslel, že si vystačím s klasickým obchodem ve městě. Pak se ale brzy ukázalo, že se neobejdu bez vlastních webových stránek a eshopu. Proč tomu tak je?

vytvoření webových stránek jsem přistoupil ve snaze zvýšit zisky a prodeje produktů, které má firma na tuzemském trhu nabízí. Svěřil jsem tuto činnost odborníkovi, protože mi bylo jasné, že pokud má být firma prezentovaná na internetu skutečně dobře a viditelně, je nezbytné, aby webové stránky splňovaly veškeré moderní nároky.

Spolupráce s odborníky na tvorbu webových stránek má svůj hluboký smysl

Vybranou společností byla firma Jaroslav Voldřich – tvorba webů a online marketing, jež sídlí v Plzni. A rozhodně této volby nelituji. V první řadě se dá ocenit profesionální a osobní přístup. Tvorba webových stránek a správa PPC kampaní zde probíhají způsobem, kdy si tvůrci řeknou, jak by sami chtěli, aby web vypadal, pokud by oni byli zákazníky. Takovýto přístup je mi sympatický, neboť se k tvorbě stránek následně přistupuje s maximální péčí a výsledná prezentace na internetu je v patřičné kvalitě. Tvůrci, jimž jsem tvorbu webu a eshopu své firmy svěřil, už díky svým zkušenostem a praxi dokonale znali internetové prostředí, takže byli schopni s velkou efektivitou zapracovat veškeré mé představy.

Co se po uvedení stránek a eshopu do provozu změnilo?

Po několika týdnech jsem věděl, že tah s vytvořením firemního webu a eshopu byl rozhodně dobrou volbou. Ihned se mi zvýšily tržby. Efektivní správa PPC kampaní, kterou provedla zmíněná společnost, mi zajistila vysoký nárůst zákazníků. Moje firma najednou jednoduše vynikala mezi ostatními, což je v dnešním vysoce konkurenčním prostředí velmi důležitou záležitostí. Nyní mi tvůrci webu stránky dlouhodobě spravují a starají se o vše nutné, co je k provozu zapotřebí. Já se díky tomu mohu soustředit jen na samotný prodej a prezentaci firmy na webu.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient