Na farmářských trzích prodáváme z party stanu, za zlomek ceny dřevěného stánku

Vyrábíme domácí oříšková másla, proteinové tyčinky, veganské sladkosti a další pochutiny. Prodáváme především přes e-shop, něco málo v kamenné prodejně a občas cestujeme po farmářských trzích v okolí. Na farmářských trzích býváme venku celé dopoledne a někdy počasí moc nepřeje, takže jsme museli řešit zastřešení. Některé firmy přijíždí s pojízdnými prodejními vozy, jiné využívají dřevěné prodejní stánky, které mají nachystaná sama města, my jsme se ale rozhodli vše řešit na vlastní pěst.

Pokud se konají farmářské trhy či nějaká jiná tematická akce v okolí, kde by se náš stánek hodil, snažíme se vyrazit. Ne všude mají nachystané nějaké zázemí, a proto si raději vozíme vlastní. Přemýšleli jsme nad malým skládacím dřevěným stánkem, ale nakonec vyhrál klasický reklamní stánek s hliníkovou konstrukcí a opláštěním.

Hliníková konstrukce je velmi lehká, což se hodí pro časté převážení. Příjemně nás překvapil také systém skládání, konstrukci stačí jen roztáhnout od sebe a pro sbalení zase složit směrem k sobě. Není zapotřebí velká síla ani speciální technické dovednosti. Po sbalení je stan malý, obvykle jezdíme osobním automobilem a dáváme ho na zadní sedadlo.

Kdo se bojí, že takový párty stan jako prodejní stánek vypadá příliš lacině, ten zřejmě ještě neviděl, jak kvalitní stan tohoto druhu vypadá. My jsme si nechali boční stěny i střechu potisknout logem naší firmy, takže už z dálky funguje i jako reklama.

Nejsme velká firma a na farmářských trzích i jiných akcích nám stačí kousek prostoru. Nechali jsme si vyrobit prodejní stánek o velikosti 2 × 2 metry, což je pro naše účely dostačující. Je-li hezké počasí, používáme ho bez bočních stěn, pokud fouká či prší, připevňujeme i boční stěny. Je to prostě univerzální parťák, kterého můžeme doporučit! A to i menším firmám, jež hledají levné řešení.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *