Ostrava a luxusní hotel? Někdy vás černé srdce republiky může překvapit…

Nedávno jsem slavila kulatiny. Při této příležitosti bylo samozřejmě nezbytné uspořádat oslavu jak pro rodinu, tak i pro blízké přátele. Mezi spoustou skvělých a mnohdy velice originálních dárků se najednou v mé ruce ocitla obálka, kterou mi podala nejlepší kamarádka Jitka. Vevnitř se ukrýval papírek s nápisem „Dárková poukázka“ a o kousek výše „Jan Maria **** Hotel“.

Ať chci nebo ne, severní Morava mě nemine

„Proč mě posíláš zrovna do Ostravy?“ vybafla jsem na usmívající se kamarádku. „V životě jsem tam nebyla a nikoho tam neznám.“

„To ani nemusíš,“ odvětila, „protože JÁ tam přece studovala. A JEDU S TEBOU!“ Polemizovat s Jitkou, nebo jí dokonce zkoušet oponovat, je předem prohraný boj. Tudíž jsem přijala fakt, že mi na jeden víkend bude dočasným domovem hotel Ostrava, jako hotovou věc. A musím uznat, že vše klaplo na jedničku s hvězdičkou.

Jaký hotel Ostrava připravila jako překvapení pro dvě kamarádky?

Dárkový poukaz označila Jitka za pouhou symboliku a nekompromisně prohlásila, že to roztočíme naplno. Všechny výdaje nad jeho hodnotu platí ona a ode mě chce, abych se pořádně bavila. Jelikož zrovna panovala vedra, objednala nám dvoulůžkový pokoj s klimatizací. Vybavení bylo skvělé, nechyběl fén ani kvalitní televizor a wifi. Neměly jsme ale v plánu zbytečně vysedávat na pokoji. A jelikož právě tento luxusní hotel Ostrava ukrývá hned u svého srdce, v centru jsme byly za chvilku. Jitka mě aktivně zavedla na všechna svá oblíbená místa a co chvíli si vzpomněla na nějakou zábavnou historku. Navštívily jsme i blízkou zoo, hrad a nevynechaly jsme ani proslavenou Stodolní ulici.

Spousta kvalitní zábavy a skvělé stravování – i takový luxus hotel Ostrava nabízí

Značné množství času jsme ale nakonec strávily v samotném hotelu. Nejprve nás nalákal bowling, který je mou velkou vášní. Neodolaly jsme ani infra sauně a něco pro naši fyzičku jsme udělaly v dobře vybaveném fitness centru. Skvěle jsme si užily návštěvu v hotelovém vinném sklípku. Ale nevíce mne okouzlilo stravování. Luxusní restaurace Ostrava je umístěna přímo v hotelu a nabízí naprosto dokonalé delikatesy připravené z regionálních surovin. Prostory restaurace Ostrava jsou navíc příjemně klimatizovány a přítomnost krbu svědčila o tom, že jsou návštěvníci v zimě hýčkáni teplem živého ohně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *