Napětí i uvolnění: erotická masáž umí obojí

Na chvíli se zastavit, zapomenout na každodenní starosti a povinnosti, zbavit se stresu a odpočinout si. Erotická masáž nám to všechno umožní. 

Pro každého jiná

Nechat se rozmazlovat a pečovat o sebe je příjemné pro každého. I proto si užíváme masáže, ty erotické ale mají ještě něco navíc. Na výběr je více typů masáží, podle toho, co vás více láká. Velmi oblíbená je orientální nuru masáž, při které se používá opravdu velmi kluzký gel, přednost ale můžete dát i uvolňující tantra masáži mýdlovým bublinám. Ať si vyberete jakýkoli typ erotické masáže, vždy se o vás masérka postará k vaší plné spokojenosti od začátku do konce. Erotická masáž je většinou zakončena vaším vyvrcholením. Masérka je oblečená jen ve spodním prádle nebo je úplně nahá, můžete ji při masáži pozorovat nebo se s ní bavit. Společná sprcha nebo koupel před masáží vám pomůže zbavit se studu a obav, abyste si celou masáž dokonale užili. Pak už si můžete užívat doteky masérky a nechat postupně své tělo uvolnit a zbavit napětí. 

Úleva i odpočinek 


Když bolí záda z dlouhého sezení u počítače nebo namožené svaly z přemíry sportu, uleví masáž. Při té klasické používá masérka jen své prsty a ruce, při erotické zapojuje celé tělo a nevynechá žádnou část toho vašeho, masíruje i intimní partie. Při masáži se využijí i různé masážní oleje a emulze, vždy jsou ale vodou smývatelné, tedy se nemusíte bát případných následků nebo ušpiněného oblečení. Nikdo na vás nepozná, kde jste byli, můžete tak využít pro svou relaxaci třeba pauzu na oběd. Při erotické masáži je nejdůležitější vaše spokojenost a to, abyste si každou vteřinu opravdu vychutnali. K tomu pomůže se uvolnit, přestat myslet na všední starosti a plně se oddat šikovným rukám masérky. Luxusní klidné prostředí a příjemná atmosféra pak skvělý zážitek už jen doplní. 

S masérkou se můžete domluvit třeba i v případě, že jsou vám doteky na určitých místech nepříjemné nebo pokud máte z něčeho obavy. Ráda vám vše ukáže a vysvětlí, masáž si pak můžete dokonale užít a načerpat novou energii do dalších dní.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient