Nevíte, co k narozeninám? Zkuste darovat kvalitní destilát anebo šampaňské

Čas od času musíme vymyslete ideální dárek pro svého partnera, tatínka, dědečka, kamarádku a šéfa v práci. Samozřejmě, že existuje nespočet věcí, které by přicházely v únavu. Exkluzivní červené víno z Moravy, šampaňské z Francie a lahodná Lašská slivovice jsou skvělým tipem jako dárek k narozeninám, Vánocům, jako poděkování či jen tak pro radost.

Červené a bílé víno

Vzít s sebou na návštěvu lahvinku vína je dnes naštěstí samozřejmostí. I když jsme pozváni, měli bychom myslet na slušné chování. Červené víno z jižní Moravy je žhavým želízkem v ohni, protože lze pořídit ve vinotéce kvalitní kousky od k známých moravských vinařů. Pokud vyrážíme někde na chalupu, je možné upřednostnit sudové vínoBílé víno milují především ženy, protože je jemné a prý po něm nepřiberou! Ať už je to jakkoliv, Rulanskému šedému, Chardonnay, Hibenalu ani Muškátu Ottonel žádná zástupkyně něžného pohlaví neodolá.

Sekty a šumivá vína pro náročné

Ano, pravé šampaňské je nenahraditelné. To pravé pochází z Francie, z oblasti Champagne Autreau, Champlion anebo Möet Chandon. Také sekty patří k oblíbeným dárkům. Když zabrousíte k věhlasným značkám, jako mávnutím kouzelného proutku máte vymyšlen dárek pro šéfa. Šumivé víno si můžete dopřát při chvílích romantiky. K nejlepším značkám patří Szigeti či Dufek. 

Ovocné destiláty a whisky? Žádný problém!

Pokud nejste příznivci vína ani sektů, najděte si na webu https://www.vinoadestilaty.cz/destilaty-alkohol destiláty, jako jsou whiskey, rum, slivovice, bourbon, cognac i pálenku armagnac. Možná jste ani nikdy neochutnali portské víno? Jděte do toho, jeho dokonalá chuť vás překvapí a zahřeje u srdíčka. Potěšte sebe i své blízké kvalitními destiláty, při jejich popíjení se přenesete na druhý konec světa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *