Podlahy Praha – sortiment a služby

Podlaháři z firmy Podlahy Praha patří k těm nejzkušenějším na trhu. Pracovníci vám pomohou s výběrem podlahy nové, ale i renovací a úpravou té původní. Zaručují profesionální konzultaci včetně cenové kalkulace zdarma před samotným začátkem rekonstrukce, montáž a servis. Pokud se chce na používaný materiál podívat na vlastní oči, můžete navštívit vzorkovou prodejnu v pražských Holešovicích na Praze 7.

Sortiment i služby firmy Podlahy Prahy jsou opravdu široké a nabídka uspokojí zájemce o nejnovější trendy na trhu s podlahovými materiály i zákazníky, kteří se naopak své staré dřevěné podlahy vzdát nechtějí a uvažují o oživení v podobě kvalitní renovace, která prodlouží podlaze život o další desítky let. Z čeho si lze vybírat?

Podlahy Praha
vinylové podlahy Praha
Podlahy Praha - marmoleum

Vinylové podlahy a linoleum nabízí jednoduchou údržbu

Vinylové podlahy si v posledních letech získávají na čím dál tím větší oblibě. A není divu. Jsou velmi odolné proti poškození, lehce se umývají a jsou vhodné pro alergiky. Jejich povrch je hřejivý a příjemně se po něm chodí. Rodiče malých kreativních děti jistě potěší i to, že z vinylové podlahy lze jednoduše setřít skvrny od propisek a fixů.

vinylové podlahy
vinylové podlahy Praha

vinylová podlaha

Vybrat si lze z nekonečného množství barev a vzorů. Mnoho vinylových podlah také imituje dřevo, takže se ve svém bytě budete cítit útulně a zároveň si můžete užívat všechny výhody moderní podlahy. Správně položená vinylová podlaha odolává vlhkosti a je vhodná i pro instalaci podlahového topení. Pokládka vinylové podlahy by měla být provedena profesionálem. Ušetříte čas, vyhnete se amatérských chybám a navíc můžete i ušetřit. Pokud pokládka vinylové podlahy proběhne neodborně, obrátí se záruční podmínky ve váš neprospěch. Záruka na materiál se totiž nevztahuje na vady vzniklé při neodborné pokládce.

Linoleum od Podlahy Praha vás nezklame

Další praktický materiál, který firma Podlahy Praha nabízí, je linoleum. Tento typ podlahy je opět oblíben mezi alergiky, protože nepřitahuje prach. Zároveň ho ocení i majitelé čtyřnohých mazlíčků, jelikož díky své tvrdosti odolává i zvířecím drápkům. Navíc snese těžkou váhu, tudíž na něm nezůstanou stopy po nábytku. Zároveň odolává mechanickému poškození. V nabídce firmy Podlahy Prahy jsou linolea lepené i plovoucí.

marmoleum
marmoleum Praha
podlahová krytina Praha

Potřebují vaše parkety renovaci?

Vaše stará dřevěná podlaha už dávno není, co bývala, ale novou nechcete? V tom případě je pro vás řešením renovace parket. Vyjde levněji, než pořízení podlahy nové a navíc vám doma zůstane kvalitní a originální podlaha, která vydrží další desítky let. Dřevěná podlaha je téměř nezničitelná, ale potřebuje kvalitní péči.

K té kromě produktů vyživujících dřevo patří i broušení parket. To odstraní staré škrábance, zašlapanou špínu, rýhy i nerovnosti. Vaše podlaha bude po broušení jako nová. Vynikne zaniklá krása dřeva i jeho originální kresba. Firma Podlahy Praha přistupuje ke každé zakázce individuálně, protože každé parkety potřebují jinou péči. Broušení probíhá bezprašně, proto se nemusíte obávat nekonečného úklidu. Brousit lze i větší prostory, jakými jsou např. kanceláře, školy, ubytovací zařízení apod. Pro finální úpravu jsou pak použity ekologické a kvalitní vosky, oleje a laky.

Ať si potřebujete vybrat podlahu novou a zkonzultovat vaše přání, či renovovat podlahu stávající, neváhejte se obrátit na odborníky z firmy Podlahy Praha, kteří vám pomohou s výběrem té nejlepší podlahy a zútulnit tak váš domov.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient