Výběr dílenského nábytku mi dal zabrat…

Zařizovali jste někdy dílnu, případně provozovnu? Chtěl jsem si jeden nevyužitý pokoj v přízemí domu proměnit v dílenský ráj. Stále jsem však nevěděl, jestli si vystačím se starým nábytkem z obývacího pokoje, nebo si pořídím moderní řešení. Protože mi však někdejší obývací stěna nevyhovovala, nakonec jsem se rozhodl investovat do kvalitního dílenského nábytku. 

Co si představíte, když se řekne dílenský nábytek? Já jsem si vždy myslel, že se jedná jen o nezajímavé plechové skříně, ale přitom nábytek do dílny nemusí být nudný. Přesvědčil jsem se na vlastní kůži. 

Pořádek a přehlednost

Při zařizování domácí dílny jsem kladl důraz na funkčnost, pořádek a přehlednost. Plechové skříně a dílenský ponk nesmí rozhodně chybět. Pracovní stůl je místo, kde se odehrávají veškeré činnosti. Ve skříních si zase uschovávám spojovací materiál, nářadí i další prvky. 

Velice důležitým parametrem jsou rozměry. Před nákupem jsem si musel rozmyslet, jaký prostor vyčlením pro nábytek. Vše jsem si důkladně proměřil, abych podle toho zvolil jednotlivé prvky nábytku. Jelikož využívám dílnu jen já, nemusel jsem se ohlížet na názory a požadavky ostatních. V opačném případě se však zeptejte i dalších lidí, jaké mají požadavky na uspořádání zásuvek a podobně. 

Kvalita a materiál

Když už do něčeho investuji, tak si nechávám záležet na kvalitě materiálu. Vsadil jsem tedy na prověřeného dodavatele a výrobce, jímž je společnost POLAK CZ. Vyrábí totiž nábytek z pevného kovu, pracovní stoly zase disponují dřevěnou deskou. Zaujala mě modularita nábytku, neboť si můžu kombinovat sestavu podle svých představ a postupně si nábytek ještě dokupovat. Člověk nikdy neví, kdy bude potřebovat další úložný prostor. 

POLAK CZ je významný výrobce, jenž má velice dobrou pověst nejen na našem trhu, ale i na tom zahraničním.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient