Dámské batohy umíme v době koronaviru udržet čistějšími

Volné ruce se nám vždy hodily, a tak jsme si batohy oblíbily již dříve. Avšak nyní, kdy se snažíme dodržovat zvýšenou hygienu, bývají doslova k nezaplacení. Na zádech nám batoh vydrží až do chvíle, než si umyjeme ruce. Kabelku naopak neustále chytáme a její desinfekce není snadná. Avšak vyměnit kabelky za dámské batohy rozhodně není jen „z nouze cnost“. Vypadají skvěle a nejde si je nezamilovat.

Batohy na zádech již dávno nenosí jenom školáci či studenti. Staly se plnohodnotnou taškou a dokázaly nahradit i módní dámskou kabelku. Není se čemu divit. Umí nabídnout kombinaci praktičnosti a úžasného fashion designu. Zatímco z těžkých kabelek nás bolí záda, v batohu na zádech hravě odneseme do práce a z práce i těžší notebook.

Každá z nás hledá něco jiného

Mnohé z nás začnou dámské batohy nosit proto, že jde o fashion alternativu kabelky. Vybíráme si především menší baťůžky, které kabelky vlastně kopírují, pouze je nosíme na zádech. Tyto batohy jsou velice elegantní a nepřehlédnutelné, přestože se honosí minimalistickým designem. Často právě on na ně ukáže.

Stále větší oblibě se těší městské batohy, známé i jako urban batohy

Městské batohy se hodí především ke casual stylu oblékání. Můžeme je nosit do školy, do práce i ve volném čase. Budou též ideální, pokud jezdíme do práce na kole. Takže tyto stylové městské batohy bez problémů nahradí i jednodušší sportovní batoh. A oblíbily si je i maminky s kojenci či malými dětmi, které musí s sebou vždy nosit potřebnou výbavu. Není zrovna nejmenší.

Dámské batohy z Baag.cz

Kůže, koženka, praktický nylon často k nerozeznání od plátna – to jsou materiály moderních dámských batohů. E-shop Baag.cz se sice zaměřuje především na pánské tašky, ale do svého sortimentu zahrnul i oblíbené modely dámských batohů v žádaných designech. Mají design podle nejnovějších módních trendů a velikosti, které budou sice dostatečně velké, ale především sluší nám ženám. S mnohem většími pánskými batohy na zádech se totiž doslova ztrácíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *