Peněženka na karty se vejde do každé kapsy

Ženy častokrát nosí takovou peněženku, která připomíná malou kabelku. Pánské peněženky jsou o něco menší, jenže když je trochu naplníte, kolikrát se do kapsy také nevejdou. A jelikož muži nenosí žádné kabelky ani psaníčka, vyvstává problém – kam s ní, když chcete vyjít jen tak na rande nebo do restaurace?

Tohle byl hlavní důvod, proč jsem si před pár měsíci pořídil kožené pouzdro na kreditky. Plně mi nahradilo peněženku a nejlepší je, že si ho můžu všude snadno nosit s sebou. Vejde se totiž do každé kapsy.

Do pouzdra se vejde i hotovost

V hotovosti platím minimálně, využívám platbu telefonem nebo platební kartou. Kdykoliv ale někam jdu, chci mít u sebe také občanský a řidičský průkaz, případně slevové a věrnostní kartičky do různých podniků. Tohle všechno dnes ještě v mobilu nosit nelze, takže nějaká forma peněženky je prostě potřeba. U mě je to konkrétně kožená malá peněženka STAFF od českého výrobce Voyage.

Plnohodnotná peněženka z kvalitní kůže

Ačkoliv je na webu výrobce STAFF popsána jako peněženka na karty, pojme i bankovky, mince a klíče. Při tom všem je tak malá, že se vejde do přední i zadní kapsy, rozměry jsou 100 × 80 mm. 

Působí skutečně luxusně a snad i dlouho vydrží. Podle výrobce je vyrobena z kvalitní italské kůže, čemuž věřím. Na povrchu má totiž drobné jizvy, vrásky a mírné barevné rozdíly, jimiž se přírodní kůže vyznačuje. Uvnitř je peněženka semišová, velmi příjemná, člověk se nemusí bát, že by se mu uvnitř karty poškrábaly.

Za kvalitu si rád připlatím

Česká firma Voyage vyrábí i kožené obaly na telefon nebo notebook, opasky, klíčenky a mnoho dalšího. Ceny nejsou přemrštěné, odpovídají kvalitě koženého materiálu. Já mám peněženku STAFF konkrétně v černé barvě, prodává se ještě v hnědé. Na přání je možné do kůže vyrazit vlastní monogram do 7 písmen, výroba trvá do 3 dní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *