Kratom, přírodní nakopávač silnější než káva

Přestože kratom pochází ze stejného rodu jako kávovník, obsahuje jiné účinné látky. Jak všichni víme účinnou látkou v kávě je kofein, u kratomu je to hlavně mitragynin.

Co to vlastně je kratom? Je to velmi vysoký strom z jihovýchodní Asie. Místní domorodci znají účinky listů tohoto stromu již stovky let. Po staletí jim pomáhá při těžké práci tím, že dokáže mnohem účiněji než káva potlačit únavu (i na několik hodin), dokáže zlepšit náladu, Indonésané jej využívají v boji proti horečce, průjmu nebo proti potlačení bolesti. Kratom je velice univerzální a jeho spektrum účinků je velice široké. Původní obyvatelé listy buďto žvýkají nebo je melou na prášek. Kratom v posledních letech zažívá obrovský boom. Je velice oblíbený v USA ale i v Evropě. 

Někteří lidé potenciál kratomu bohužel zneužívají a užívají jej denně ve velmi velkých dávkách. To je jeden z důvodů, proč je kratom v některých zemích zakázaný. Kratom musíte brát jako lék, ne jako něco co vás každý den zbaví starostí všedního života. Pokud si tedy myslíte, že jste schopní respektovat kratom jako lék popíšu vám jeho základní účinky. 

Kratom se dělí na tři základní barvy. Je to bílý kratom, který právě působí jako silný stimulant. Dále je to zelený kratom, který dokáže kromě dodání energie ještě dokonalým způsobem zlepšit náladu. A v neposlední řadě je to červený kratom, který bohužel kvůli jeho euforickým a relaxačním účinkům někteří lidé berou bez rozmyslu. Naopak pro některé lidi je červený kratom nepostradatelným lékem, protože se již stovky let osvědčil v boji proti silné bolesti a nejnovější průzkumy ukazují, že je velmi účinný v počátečním boji proti závislosti na silných opiátech a ve válce proti těžkému alkoholismu. Pokud chcete vyzkoušet tento přírodní zázrak mohu vám doporučit velice kvalitní kratom z e-shopu – Nejlepsikratom.cz. Pokud vám tyto informace nestačí a chcete o kratomu vědět opravdu všechno doporučuji vám navštívit největší informační stránky o kratomu v ČR na webové adrese Kouzelnykratom.cz

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient