Projekt Byty u parku v Praze láká na metropolitní bydlení, nízké hypotéky sen o bydlení splní

Klid a zeleň a na metru do 10 minut? To není chiméra, ale realita rezidenčního projektu Byty u parku, který se nachází v lokalitě horního Žižkova. Lokalita, které již nikdo neřekne jinak, než Vackov zažívá nebývalý rozvoj, v rámci této etapy výstavby se buduje 11 bytových domů s celkovým počtem 272 bytů, které navazují přímo na park Židovské pece. Sen o vlastním bydlení se tak může brzy splnit, nahrává mu nízká úroková sazba i lukrativní nabídka z katalogu Byty u parku.

Minimalistické i prostorné byty

Mezi ulicemi Olgy Havlové a Rixdorfská vzniká pod patronátem Metrostav Development bytový komplex moderní architektury s prvky funkčního bydlení. Rezidence Byty u parku nabízejí minimalistické jednotky o dispozičním řešení 1+kk s výměrou 35 m² a lodžií nebo terasou, ale také ve stejném řešení i byty s 57 m² a předzahrádkou o velikosti 37 m². Obdobně u bytů 2+kk až 5+kk jsou samozřejmostí balkony, lodžie, terasy nebo předzahrádky, v některých případech dokonce dvě přístupné ze dvou různých pokojů. K bytům přináleží sklepní kóje pro uskladnění sezónních a sportovních věcí, dokoupit je možné garážové stání v podzemí.

Byty s domácí pracovnou a výhledem na zeleň

Byty na prodej Praha 3 jsou projektovány pro metropolitní bydlení, některé proto nabízejí mezonetové uspořádání pro oddělení bytového prostoru od domácí pracovny pro režim home office. Navíc rezidence spojují výhody velkoměsta a využití městské sociální a občanské infrastruktury s možností úniku do blízké zeleně parku Židovské pece. Parků je na Žižkově hned několik a všechny nabízejí možnost procházek nebo sportovního vyžití na multifunkčních hřištích, rodiny s dětmi ocení dětská hřiště s prolézačkami. Pro přátelská posezení jsou určená pikniková místa s grilem nebo možností rozdělat oheň.

Za sportem i kulturou

Kromě parků se nabízí novým majitelům nebo nájemcům bytů možnost sportování na různých sportovištích na Praze 3. V létě je možné koupání na koupališti Pražačka, v zimním období naopak bruslení pod Žižkovskou věží. Na své si však přijdou také milovníci zábavy a kultury, Žižkov oplývá množstvím hudebních a zábavních klubů, divadel nebo kulturních scén. Nadšence artových filmů jistě nadchne ikonické kino Aero, kam lze zajít s přáteli na promítání po práci.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient