Jak ušetřit při nákupu knih na internetu

Každý nákup na internetu je příjemný už jenom díky tomu, že člověk nikam nemusí a objednávka dorazí rovnou na adresu. Dalším skvělým bonusem však může být sleva či vrácení peněz z nákupu. Přesně tímhle stylem je možné objednávat na Knihy Dobrovský a ušetřit při pořízení knížek, společenských her, různých dárků a podobných věcí z jejich nabídky. Jak to celé funguje?

Využijte cashback

Kromě slevových kupónů a aktuálně platných akcí na internetových obchodech existuje další možnost, jak ušetřit. Jednoduše získáte peníze zpět z nákupu. Vše funguje velmi jednoduše a bude vám k tomu stačit registrace na cashbackovém portálu. Následně si můžete vybrat z celé řady internetových obchodů, kde nabízí tuto výhodu vrácení určité částky z každého nákupu. A jakmile nastřádáte cashback, můžete si ho nechat zaslat na účet.

Vrácení až 18 % z nákupu

Konkrétně Knihy Dobrovský sleva nabízí až 18 % zpět při objednání věcí z jejich vydavatelství. Při nákupu jiného sortimentu bude vrácená částka tvořit 6 % z celkové objednávky. Aby bylo možné slevu využít, musíte nejdříve prokliknout přes cashbackový portál Slevmi.cz, kde se nesmíte zapomenout přihlásit.

Přidejte další slevové kupóny a akce

Aby bylo nakupování přes internet ještě výhodnější, můžete vrácení peněz z nákupu kombinovat s akcemi, které aktuálně běží na e-shopu. To znamená další procentuální slevy, dopravu zdarma a podobné zajímavé výhody, které se ve výsledku nasčítají a pořízení vybrané věci bude výrazně výhodnější v porovnání s klasickým nákupem v kamenném obchodě. V případě e-shopu Knihy Dobrovský tak můžete ušetřit klidně až 28 % kombinací 18 % vrácení peněz na sortiment z jejich vydavatelství a 10 % slevy na nákup nad 599 korun. Zároveň minimální úspora při zvolení jiného nákupu a menší celkové částky bude 6 %.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *