Půjčka na podnikání může být vyřešena ještě dnes

Proč čekat, když je krátkodobý úvěr tak dostupný, že jej můžete mít na svém bankovním účtu ještě během odpoledne? Jistě, dnešní doba umožňuje řadu věcí vyřídit poměrně rychle, počítaje v to samozřejmě i půjčky. Není přitom nutné spěchat, abychom nenašli zavřené dveře kamenných poboček, které jsou v provozu jen do šestnácti hodin. Vše potřebné totiž vyřídíte online, bez dalších zdržení a formalit. Jednoduše, rychle, a navíc zcela transparentně.

Svobodný výběr částky a rychlé vyplacení

Klasická půjčka na podnikání, se kterou nebudete mít zbytečné starosti. Konkrétní částku si můžete vybrat podle svých preferencí a totéž platí o lhůtě splatnosti. Výhodou je také krátká smlouva a jen minimum podmínek. Pro poskytovatele je důležité hlavně to, aby si ověřil, že žadatel je aktivním podnikatelem, respektive má aktivní IČ a několik dalších formalit – plnoletost nebo bankovní účet. Kolik si můžete touto cestou půjčit a na jak dlouho?

  • 5 000 Kč je minimum. Postačí na tablet nebo například i pohodlnou kancelářskou židli.
  • 20 000 Kč je maximální suma, o které v tomto směru lze jednat. Využití je zcela ve vaší režii.
  • Splatnost? 7 až 30 dnů, podle vlastní volby. Jaký termín by vám vyhovoval ze všeho nejvíce?

Minimum podmínek a férové jednání

Půjde to opravdu hladce, nemusíte podepisovat složité formuláře nebo vyplňovat dokumentaci, které ani příliš nerozumíte. Přesně tak, půjčka pro živnostníky je maximálně jednoduchá pro všechny žadatele a neptá se, jestli v oboru začínáte nebo již naopak patříte k ostříleným profesionálům. Stejně tak není důležité, k čemu půjčka vlastně poslouží – máte ji zkrátka na účely, které souvisejí s vaším podnikáním a není tedy zapotřebí cokoliv prověřovat. Až třicet dní splátkového kalendáře, tedy svoboda nejen pro řemeslníky.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient