Nevíte, kde sehnat práci pro vaši firmu? My ano!

O práci není nouze, jen se musí vědět, kde ji sehnat. A my to víme. A vy po přečtení následujícího článku budete vědět taky.
Práci nezávisle na tom, zda jste OSVČ či vlastníte firmu, jednoduše seženete na internetu. Kontakty na zákazníky poptávající právě vaše služby a produkty získáte na k tomu určených webech. O jaké se jedná a jak to na nich funguje?

Stavebni-zakazky-poptavky.cz

Prvním z nich je server www.stavebni-zakazky-poptavky.cz sdružující poptávky výhradně na stavební zakázky. V den psaní tohoto článku jich tu bylo k dispozici 45 500. Jen za poslední týden jich přibylo 10 400! Některé z nich se mohou stát zdrojem i vašich příjmů. Co pro to musíte udělat? Jednoduše se na serveru registrovat a za drobný poplatek si vhodné zakázky charakterem odpovídající zaměření vaší firmy nechat posílat na e-mail. Momentálně na serveru probíhá akce, v jejímž rámci první dva měsíce vám poptávky budou chodit zdarma.

Zakazky-poptavky.cz

Na podobném principu funguje i další server www.zakazky-poptavky.cz. Ten jich momentálně sdružuje bez mála 50 tisíc. I na tomto serveru je nutná registrace. Server navíc má všechny zakázky přehledně rozdělené do několika kategorií (auto moto, doprava, průmysl, zemědělství atd). Celkem jich na serveru najdete 26 včetně těch zaměřených na cestování, reality, počítače atd.

Ceske-zakazky.cz

Vaší pozornosti by však neměl uniknout ani server www.ceske-zakazky.cz. Ten jich sice momentálně obsahuje o něco méně, ale zato zprostředkovává také koupi a prodej. V nabídce tak najdete poptávky zájemců o koupi ojetých automobilů či stavebního materiálu. I na tomto serveru je nutná registrace, na jejímž základě vám vybrané poptávky budou přicházet na e-mail. A bude jen na vás, zda jeho autora oslovíte či nikoliv. I tento server nové firmy láká na první dva měsíce zdarma. Tak neváhejte!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient