Malé kuchyně – chytře řešené kuchyně šetřící místem

Pokud bydlíte v malém panelákovém bytě, tak nám určitě dáte za pravdu, že v kuchyni rozhodně není místa nazbyt. Pokud se i vy potýkáte s nedostatkem místa v kuchyni, tak v takovém případě je nutno nalézt řešení, jež vám umožní do malého prostoru vměstnat rozměrově kompaktní, ale na druhou stranu i praktickou kuchyňskou linku – a právě oním řešením jsou malé kuchyně z nabídky Baumaxu.

Tyto malé, avšak plně funkční a vybavené kuchyňské linky mohou obvykle nabídnout šířku 180 centimetrů, avšak není problémem si obstarat dokonce ještě i kratší kuchyňské linky – v nabídce jsou například malé 160 cm kuchyně. Hloubka těchto malých kuchyní nikdy nepřesahuje 60 centimetrů, aby zbytečně nezasahovaly do prostoru a nezmenšovaly tak plochu místnosti. Malé kuchyně se navíc perfektně hodí nejenom do domácností, ale vybavit si jimi můžete například i společnou kuchyňku na pracovišti.

Malé, ale šikovné – a navíc i hezké

Krom praktičnosti toho mohou malé kuchyňské linky nabídnout daleko víc, například stylový design. Tomu dominují dřevěné prvky, neboť tyto kuchyně jsou nejčastěji vyráběny z dřevěných laminovaných desek. Tento materiál patří k těm levnějším, tudíž díky němu lze docílit toho, že malé kuchyně jsou cenově opravdu velmi dostupné. Navíc laminované desky se vyznačují i vysokou životností, tudíž malé kuchyně vám dlouho vydrží.

Vsadit přitom můžete jak na klasický design, tak i na moderní design kuchyní – pro něj jsou například typická lesklá kuchyňská dvířka a použití červené a šedé barvy. Naopak mezi nadčasovou klasiku můžeme zařadit malé kuchyně v bílé a béžové barvě či ty, jež jsou vyráběny v přírodním dřevěném dekoru, nikdy nestárnoucí klasikou je dub. Estetickou stránku kuchyně lze značně vylepšit i použitím stylových úchytů kuchyňských dvířek a šuplíků.

Malé kuchyně nabízejí vše, co ty velké

U kuchyně je důležitý nejenom její vzhled a rozměry, ale rovněž to, jaké funkce ulehčující její každodenní používání nabízí. A v tomto ohledu nabízejí malé kuchyně stejné vychytávky jako jejich větší soukmenovci. Konkrétně i malou kuchyni si můžete vybavit zásuvkami s tichým zavíráním, abyste předešli nepříjemnému hluku ozývajícímu se při zavírání kuchyňských dvířek bez tohoto praktického systému. 

Na závěr se pozastavme ještě u cen kuchyňských linek malých rozměrů. Vycházejme při tom z cen, za něž jsou malé kuchyně prodávány v Baumaxu. Vzhledem k tomu, že nabízeny jsou sériově prodávané sety, tak ceny těchto kuchyní jsou daleko nižší než například u kuchyní na míru. Jmenovitě ta nejlevější kuchyňská linka s kuchyňskou deskou o rozměrech 180 cm x 60 cm může být vaše už za cenu kolem 3 tisíc korun!

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient