Známe triky celebrit!

Jsou krásné, mají dokonalá těla a jejich pleť jakoby ani nepodléhala času. Spíše naopak, vypadají stále krásněji… Každému je nejspíš jasné, že „dobré geny“ mají v tomto boji jen zanedbatelný vliv. My ale známe jejich tajemství a rádi se s vámi o něj podělíme!

Dokonalé, smyslné, perfektní… rty!

Být nositelkou výstavních rtů, jaké má například Angelina Jolie, láká spoustu žen. A určité procento z nich si svůj sen neváhá splnit. Dnes již není žádný problém navštívit jednu z klinik plastické chirurgie a rty si nechat zvýraznit. Nabídka vylepšení a zvětšení rtů, případně úprava jeho okolí se rozšiřuje každým dnem a zájem o tyto služby raketově roste. Co můžete chtít pro vaše rty?

  • nabytí většího objemu
  • zvýraznění kontur
  • korekce vrásek okolo rtů
  • korekce středové nesouměrnosti
  • zvednutí spadlých koutků

Zajímá vás procedura vylepšení vzhledu rtů? Pak už zbývá jen poslední krok, objednat se k ověřenému odborníkovi. A pokud ještě váháte, přinášíme informace a odpovědi na nejčastější dotazy ohledně získání perfektních rtů díky péči šikovného profesionála.

5 výhod upravených rtů

  • není nutné se líčit
  • nepotřebujete konturku
  • nepotřebujete žádné prostředky pro nabytí objemu rtů
  • rty jsou krásné ve dne i v noci
  • líbáním se jejich vzhled nemění!

Definice dokonalého tvaru úst?

Vědci zkoumají ledasco, takže jim neuniklo ani zkoumání ženských rtů a hledání jejich perfektního tvaru. Zjištění bylo opravdu zajímavé. Důležitý je poměr horního a dolního rtu. Co dalšího vědci o dokonalých rtech zjistili? Rozdílný pohled na jejich krásu mají například studenti a senioři.

Krása bolí?

V případě úpravy rtů se nemusíte bát. Například aplikace kyseliny hyaluronové do rtů trvá opravdu jen několik málo minut a vše je ošetřeno místním znecitlivěním. Záhy po ambulantním zákroku můžete s novými rty okamžitě vyrazit vstříc novým zážitkům.

Postavička jako lusk

Typickou představitelkou celebrity s dokonalým zevnějškem je slovenská zpěvačka Dara Rolins. Ta je kombinací péče plastických chirurgů a tvrdého cvičení. Dara se svými vylepšeními netají, pyšní se zvětšeným poprsím, upraveným nosem a nechybí jí také pravidelně doplňovaný botox na čele. Za její dokonalou postavou však stojí tvrdá dřina. Dara pravidelně cvičí, používá přírodní kosmetiku, věnuje se také józe a velmi ráda tančí. Dodržuje také základy zdravého stravování a životosprávy. A co tato nestárnoucí kráska dělá, když potřebuje zhubnout? Pije ovocné a zeleninové šťávy a maká ještě o něco víc! Ruku na srdce, kdo z nás by jí tipoval skoro 50?

Ňadra dmoucí

Ano, ňadra jsou vždy a všude vidět. Na červeném koberci v exkluzivních róbách, na přehlídkových molech, na soutěžích MISS i na tajných večírcích. Kdo nemá „udělaná“ prsa, jako by nebyl? Někdy to tak mezi celebritami opravdu vypadá. Ať chcete, či ne, ňadra dělají ženu ženou… A některé celebrity jsou známy právě pro svoje plastiky… třeba silikonová kráska a partnerka bojovníka Vémoly, Lela Ceterová, nebo sexbomba/zlatokopka Dominika Mesarošová.

Zaostřeno na vlasy

I vlasy se dají uměle vylepšit, objevte, jaké moderní služby můžete využít, aby vaše vlasy dosahovaly dokonalosti vlasů modelek a hereček:

  • prodlužování vlasů s využitím pravých lidských vlasů
  • zahuštění vlasů pomocí transplantace vlasových folikul
  • transplantace vlastních vlasů na místa, kde chybějí

A co si myslíte o fanatickém upravování zevnějšku vy? Jste příznivcem plnějších rtů a bujných dekoltů v podání Pamely Anderson? Nebo máte raději přirozenou plachou krásu herecké hvězdy Anny Geislerové?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient