Masáž prostaty přináší spoustu výhod. Jaké konkrétně?

Prostata patří mezi důležité mužské žlázy, často označovaná také jako pánský bod G. Její velikost odpovídá průměrnému kaštanu při správném nahmatání. Její stimulace dokáže působit jako prevence proti rakovině prostaty nebo poruchám erekce. Působí také jako hluboký sexuální prožitek, který je spoustě mužům odepřen v podobě tabu, neboť je masáži prostaty neprávem přisuzován symptom homosexuality, se kterou však nemá nic společného. V čem je tedy konkrétně prospěšná?

Proč a pro koho je vhodná

Vhodná je zejména pro muže, kteří čelí problémům s prostatou a ejakulací. To konkrétněji ve smyslu bolestivějšího chodu vyvrcholení. Masáž prostaty však funguje taktéž jako skvělá prevence proti těmto zmíněným případným komplikacím. Některé studie dokonce uvádí, že masáží se lze vyvarovat rakovině prostaty a jejímu zbytnění. Zkrátka masáž prostaty je jinými slovy vhodná pro téměř všechny muže.

Pár pravidel

Pokud se rozhodnete pro masáž prostaty v domácích podmínkách, dbejte na celkovou hygienu. Doporučují se používat latexové rukavice a neměli byste před masáží pociťovat pocit plnosti. Důležitá je taktéž aplikace dostatečného množství lubrikačního gelu na bázi silikonu. 

Základem je také dostatek času, jelikož dotyčná masírovaná osoba se musí patřičně uvolnit, aby masáž nabyla svého účinku. Pokud se na to však vy nebo vaše polovička necítí, můžete navštívit profesionální masážní salón.

Masáž prostaty je vhodné aplikovat při výše zmíněných komplikací, funguje však také jako skvělá prevence, takže není pouze vyhrazená jen pro určitou část mužské populace. Nechat na sobě provádět masáž prostaty tak může téměř každý. Funguje taktéž jako milostná předehra a ozvláštnění sexuálního života. Pokud jste tedy ještě masáž prostaty nevyzkoušeli, určitě tuto možnost zvažte a tuto variantu erotické masáže vyzkoušejte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *