Rychlý pronájem stavební buňky vyřeší problém nejen na stavbě

Ve stavebnictví bývají stavební buňky standardem. Firmy si je ani nemusí kupovat. Stačí zavolat a buňku vám dobře fungující firma přiveze a nainstaluje. Ale napadlo by vás, že lze stejnou buňku a službu využít i v jiných situacích?

Seznamte se se stavební buňkou

Stavební buňka funguje jako zázemí nejen na stavbách. Buňky mají nesporné výhody ve své snadné instalaci i demontáži, jsou též rychlým řešením pevného zastřešení, které vám na rozdíl od tzv. party stanu neodfoukne vítr. Bývají variabilní co do vybavení, ale vlastně i velikosti. Lze je totiž navzájem spojovat, a vytvářet tak zajímavé prostory pro různé využití.

Stavební buňky rozhodně nepatří jen na stavbu

Hledáte rychlé řešení pro dočasné, nebo nouzové ubytování? Obytné kontejnery jsou nejrychlejším řešením, jak tuto situaci vyřešit. Nabízí rychlou instalaci a dostatečný komfort pro ubytované. Snadno takto vyřešíte nutnost rychlého zvětšení ubytovacích kapacit, jejich vytvoření i nouzové bydlení v době katastrof.

Poetičtější využití mohou mít obytné kontejnery jako pevné zázemí na různých sportovních akcích, táborech, nebo dokonce v lesních školkách. Ty fungují pod širým nebem, ale zázemí, kam se děti mohou schovat v případě nepřízně počasí, či prostor pro uskladnění pomůcek a věcí, se vždy hodí. I k tomu jsou ideální obytné kontejnery.

Pronájem stavební buňky se využívá i pro moderní styl prodeje, známý i jako flash retailing či pop-up retail. Svůj pop-up store postavíte rychle kdekoliv. Nemusíte pro něj shánět lodní kontejner. Pronajatá stavební buňka je levnější a může být stejně efektní.

Kam pro stavební buňku?

Plzeňská firma Orange – prostorová řešení s.r.o. nabízí pronájem kontejnerů a buněk, jejich sestav i vybavení. Stavební buňky firma pronajímá i prodává přímo v e-shopu Mobilnibunky.cz včetně kompletního servisu s dovozem a instalací.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient