Měníme interiér k obrazu svému

Obzvlášť v poslední době člověk musí reagovat na nejrůznější změny. Změnila se vám práce z kanceláře na home office? Bude z vašeho nejmenšího už školák? Stali se za starších žáků studenti? Na změny je třeba pružně reagovat třeba úpravami interiéru. Máte-li nově doma kancelář, vyčleňte si alespoň pracovní kout v jiné místnosti, pokud váš domov nedisponuje místností navíc. Nic si z toho nedělejte, spousta lidí pracuje z domu a používají k práci třeba jídelní stůl. Není to ale optimální, k práci potřebujete trochu soukromí a prostor, který vám umožní se maximálně koncentrovat.

Funkční a estetický home office

Ke kancelářské práci vám bude stačit stůl, židle a pár dalších pomůcek. Abyste se ale na vašem novém pracovišti cítili dobře, oddělte jej alespoň opticky od ostatního prostoru. Použít můžete třeba inspirativní malbu, nebo tapetu s oblíbeným dekorem. Může jít o geometrické vzory ve skandinávském styluromantické zámecké motivy, nebo si můžete vybrat z širokého portfolia fotomotivů. Každý si vybere to pravé, stačí se porozhlédnout z pohodlí domova v obchodě Tapeta-dekorace.cz, nebo osobně navštívit kamennou prodejnu ve Frýdku-Místku.

Jak přizpůsobit dětský pokoj

Změny se dost často týkají našich ratolestí. Rychle rostou a jejich nároky na pokoj a jeho vybavení se mění. Nejprve jsou malé a chodí do školky, mají oblíbené barvy a dětské hrdiny. Postupně ale dorostou do školního věku, kdy už je třeba pokoj transformovat, aby plnil nároky školní docházky. Mění se samozřejmě i vkus dětí a oblíbení hrdinové. Nastupuje vaše princezna do školy? Zasloužil by si váš školák trochu dospělejší výzdobu pokoje? Vezměte své děti nakupovat tapety. Nechte je samotné vybrat motiv, který je osloví, ať už to bude fototapeta s vesmíremoblíbeným zvířetem či sportovním automobilem. Nechcete-li se zabývat tapetou, postarají se o oživení dětského pokoje samolepicí dekorace. Ty mohou být černobílé i barevné, dají se sehnat v rozličných tvarech i velikostech, takže si vybere každý přesně takové, kterými svůj pokoj doladí k dokonalosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *