Vinylové tapety – spojení designu a praktičnosti

Chcete dodat svému interiéru punc osobitosti? Toužíte po tapetách, ale přijde vám, že nejsou moc praktické? Máme pro vás jednoduché řešení – vinylové tapety na vliesovém podkladu. Se vzhledem interiéru umí doslova čarovat a my vám garantujeme, že budete nadšení i z jejich praktické stránky.

Vliesové vinylové tapety jsou mimořádně praktické

Pokud vás hned v úvodu zarazil „vliesový podklad“, tak nezoufejte. Hned si vše vysvětlíme a uvidíte, že si vlies zamilujete. Vliesové tapety se skládají ze 70 % z viskózy a z 30 % z celulózy. Jejich hlavní výhodou je opravdu univerzální použití. Neohrozí je vlhkost a jednoduše se myjí.

Vinylové tapety můžete lepit na jakoukoliv stěnu a dokonce i na strop

Zatímco u jiných typů tapet musíte hlídat, abyste je neaplikovali na zdi, kde se může tvořit vlhkost, vinylové tapety jsou vhodné pro veškeré podklady – stěny, stropy, podklady bez rozdílu typu omítek, na sádrokarton, beton, dřevotřísku atd. Vliesové tapety dýchají. Díky dokonalé prodyšnosti se při rozhodování, která zeď je „ta pravá“, opravdu nemusíte omezovat.

Parádu nadělají i v koupelně a kuchyni

Vinylové tapety vynikají vysokou životností a odolností proti vlhkosti, jak už bylo řečeno. Jsou tedy ideálním designovým doplňkem i do koupelen nebo kuchyní, kde je obecně míra vlhkosti vyšší než jinde v domácnosti. Zároveň se při zašpinění dají velmi jednoduše omýt – to oceníte v kuchyni. Jejich stylový vzhled neohrozí pára z vaření, kondenzování mastné páry, ani otisky zamazaných rukou. Lze je jednoduše umýt.

Vinylové tapety šikovně skryjí nedokonalosti

Ti, co se již doma těší z jejich neokoukaného vzhledu, si pochvalují i to, že vinylové tapety umí zakrýt různé nedokonalosti stěny. Odřeniny a praskliny nemusí hyzdit váš interiér, když se rozhodnete stěny vyšperkovat kvalitní vinylovou tapetou. Ta vám díky vysoké životnosti bude dělat radost i 15 let.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient