Oslavte svátky světla jak jinak než světlem

Počasí nás nenechává na pochybách, že podzim je skutečně tu. Možná máte s podzimem spojené chmury, ponuré mlhavé počasí a podzimní plískanice. Právě ty je ale potřeba rozptýlit. Jak? Tak, že si váš domov i jeho okolí rozjasníte stylovým osvětlením. Na podzim se napříč kulturami slaví Dušičky, které jsou jinak nazývány také Svátkem světel. Není nic krásnějšího, než uctít památku všech, kteří nás již navždy opustili, záplavou světel. To samozřejmě neznamená, že musíte mít doma všude svíčky, to by ani nebylo bezpečné, naopak je třeba si i v pochmurnější podzimní dny udělat doma příjemnou atmosféru, kterou naladíte pomocí světel.

Jak na rozmanité osvětlení

Pomoci vám mohou nejrůznější typy svítidel. Máte-li doma pouze centrální svítidla, potom neváhejte s nákupem doplňkových. Rozjasní každý kout vaší domácnosti a dodají jí novou energii a styl. Záleží na vašem vkusu a umístění svítidel, chcete-li přidat osvětlení na strop, volte zapuštěné bodovkyLED panely, nebo moderní lištový systém. Skvěle vypadají také nástěnná svítidlastolní či stojací lampy i dekorativní závěsná svítidla. Vyberte si, zda se k vašemu stylu vybavení lépe hodí kovová svítidla, s látkovými stínidly či skleněná. Některá svítidla jsou minimalistická, v industriálním stylu, další romantická, jiná extravagantní. Záleží pouze na vás, jak máte pojatý styl interiéru.

S osvětlováním se nemusíte omezovat pouze na interiér, před domem, kolem příjezdové cesty i na zahradě se můžete vyřádit a instalovat sem dekorativní svítidla. Pomohou vám osvětlit terasu, ale i samotnou zahradu, můžete si zde vytvořit různé světelné scény a zapínat svítidla podle nálady a potřeby. Tak neváhejte a nechte si váš podzim rozzářit efektními svítidly, která pořídíte ve světelném studiu Aulix lighting. Prohlédněte si širokou nabídku a vybírejte on-line, nebo se přijďte podívat přímo do studia.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *