Obklad do koupelny z kamene je ideální volbou

Obklad je v koupelně tím, co upoutá pozornost na první pohled. Dokáže v ní vytvořit příjemný a útulný pocit, který oceníte v každodenním používání. Koupelnový obklad z přírodního kamene vnese do koupelny eleganci.

Obkladový přírodní kámen se stále více používá v moderních koupelnách. Jeho aplikací zvednete styl bydlení na vyšší úroveň. Přírodní kámen vnese do koupelny klidnou a ničím nerušenou atmosféru. Vybrat si můžete ze spousty odstínů a tvarů. Moderními se stávají hnědé, šedé, bílé či béžové koupelny.

Kamenný obklad do koupelny vyniká několika pozitivními vlastnostmi. Je vysoce odolný vůči mechanickému poškození, vlhkosti, plísni a vodě. Díky tomu je vhodný do koupelny, kde mají bakterie a vlhkost příležitost. Koupelnové obklady určují také to, jak se v ní budete cítit.

Vybrat si můžete ze spousty materiálů. Mezi oblíbené patří mramor, travertin, břidlice. Mramor je vysoce odolný materiál, který v koupelně zazáří. Jeho vlastnosti působí přímo luxusně. Mramor poutá svou pozornost neobvyklou kresbou a barvou. Vysoký lesk, který je pro něj typický, oceníte zejména na umyvadle či ve vaně.

Břidlice je populární pro široký výběr odstínů, které se snadno kombinují s dalšími odstíny interiéru. Je pro ni příznačný tvrdý povrch a vysoká trvanlivost. Travertin se pyšní originálností a elegantností. Stejně jako další materiály je travertin produktem přírody. Travertin je materiál, který se v minulosti používal zejména na luxusních místech. Jedná se o materiál, jehož životnost je neomezená.

Kamenná dlažba si neustálá ponechává svoji stálobarevnost a má také velkou pevnost a trvanlivost. Kromě barevných odstínů si můžete vybrat také z rozměrů. Koupelnu tak můžete obkládat malými nebo velkoformátovými obklady. Kamenné obklady jsou stále více oblíbené do mnoha interiérů. Okouzlí vás zejména pro svůj estetický a originální vzhled.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *