Pletivo – plot pro každou příležitost

Jak by měl vypadat ideální plot, o tom má představu každý jinou. Pro někoho je klíčový vzhled oplocení, jiný se dívá především na praktické vlastnosti. Co pro vás plot představuje? Jaký by měl být? Podobné otázky byste si měli zodpovědět předtím, než se pustíte do výběru. Na trhu se totiž setkáte se spoustou nejrůznějších řešení a předem stanovená kritéria vám výběr velmi usnadní. Mezi nejlevnější varianty oplocení patří pletivo. To se často používá k oplocení prozatím prázdných pozemků, je ideálním řešením pro obehnání stavby, aby se vám neztrácel složený materiál. Zahrady, sady apod. můžete před zvěří rovněž chránit drátěným plotem a mnozí ho používají i k obehnání svého domu. 

Klasické pletivo je jednoduchý a poměrně levný plot. Jeho montáž je docela rychlá a nevyžaduje nutně profesionální zásah. Pokud ale na instalaci pletiva nemáte čas, nebo se vám nechce s ním obtěžovat, povolejte na pomoc profíky. My v Drátěnce vám nabídneme kvalitní pletivové ploty různých rozměrů i provedení. Připravíme pro vás samotné pletivo, sloupky, vzpěry i vše ostatní, co je k tomu potřeba a drátěný plot vám namontujeme. Připravíme si umístění sloupků, vyhloubíme pro ně jámy v zemi, sloupky usadíme a následně natáhneme pletivo, opatříme vzpěrami, vypneme ho a plot je na světě. 

Drátěný plot jinak

Samozřejmě si můžete vybrat 2D či 3D plot, který je rovněž drátěný. Na první pohled se od klasického pletiva liší průměrem i uspořádáním drátů. Ty jsou silnější, oka jsou nejčastěji obdélníková a prodávají se po jednotlivých polích. Protože jsou dráty k sobě svařené, nelze plot jednoduše srolovat jako pletivo. Jsou moderní, estetické a přitom minimalistické, takže se dokonale hodí i k designovým domům. Velkou výhodou je, že plotová pole se ke sloupkům šroubují, takže není problém v případě potřeby některé pole vysadit a zase vrátit zpět. Nechte si i vy instalovat drátěný plot kolem svého domu, neváhejte se na nás obrátit, rádi vám pomůžeme.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient