Nechoďte s davem. Nejsme mainstream!

Svobodný blog

Dnešní svět je plný názorů, nicméně média jako televize, rádia a noviny jsou média, která zprostředkují pouze informace, jenž zprostředkovávat chtějí.

Snaží se populaci představovat takové názory, které jsou podle nich užitečné, nicméně mnohdy skryté jádro se dozvíte až při hlubším hledání. Druhou možností, jak získat kompletní informace je komunikace mezi vámi samotnými bez skrytých informací, prostě a jednoduše – tak jak věci skutečně jsou, a to formou blogu.

A právě pro tuto příležitost, kdy se nebojíte vyjádřit svůj svobodný názor a chcete jej sdílet s ostatními, je ideální svobodné blogování. Blog bez cenzury zajistí, aby vaše myšlenky a názory byly zveřejňovány tak, jak jsou a nikdo nebude řešit, jestli se to společnosti líbí nebo ne. Cílem blogu je svobodné vyjádření, informování ostatních o skutečných příbězch – dát prostor všem, kteří se chtějí podílet na naší společnosti i z jiné stránky než té mediální.

Na stránkách www.svobodnyblog.cz lze vyjádřit své názory a příběhy z různých kategorií blogů zdarma. Máte zájem projevit zajímavé postřehy o cestování, ekonomice nebo vědě? Už vám nic nebrání. Také v oblasti sportu nebo politiky můžete šířit své názory svobodně a bez obavy cenzury. Samozřejmě v blogu můžete sdělit postupy, návody a rady, jak dosáhnout požadovaného cíle, kde najít dodatečné informace nebo jen oznámit, jak se vám líbila daná událost. Vaše vyjádření není ničím omezeno.Svobodný blog je rozdělen do několika kategorií, ze kterých si můžete vybrat tu, která vás zajímá. Jedná se o kategorie blízké populaci, kde určitě každý najde sám sebe. Například zde naleznete kategorii cestování, věda, politika, sport, kultura aj.A jaké jsou výhody svobodného blogu? Důležitá je registrace, která je zdarma. Díky tomu můžete své názory vyjadřovat bez registračních poplatků. Další výhodou je blogování bez cenzury. Jakýkoli názor, je váš názor, svobodný názor, proto se nebojte jej představit i ostatním, kteří mají zájem o mnohdy důvěryhodnější popisy než z médií. Bojíte se, že za váš názor budete postihování? Nikoliv. Právě ve svobodném blogu je prostor pro vás takové, jací jste. A hlavně, nejsme mainstream.