Erotická masáž je sexy bez sexu

Mýty a legendy se netýkají jen dávných hrdinů, ale je jimi opředeno i mnoho dnešních věcí, třeba erotické masáže. Proč se vyplatí zahodit obavy a vyzkoušet je?

Masáž se šťastným koncem

Na klasickou masáž si většinou zajdeme s bolavými svaly po náročném sportovním výkonu, s problémy se zády a nebo proto, že si chceme na chvíli odpočinout od všedních starostí a nechat o sebe pečovat. U erotické masáže kromě prstů a rukou, jak jsme zvyklí z té klasické, používá masérka celé tělo. Nejen proto končí tato masáž vaším vyvrcholením, ať už spontánním nebo k němu pomůžou ruce či prsa masérky. Součástí zážitku ale není sex, stále se jedná o masáž. S masérkou můžete mluvit i ji pozorovat, důležité je si celou masáž dokonale užít a odcházet s novou energií. Na všem se lze domluvit, pokud vám třeba vadí doteky na určitém místě, je dobré to říci předem.

Pro muže i ženy

Velmi intenzivní jsou erotické masáže především pro muže, to ale neznamená, že ženy si je neužijí, naopak. Můžete přijít i v páru, kromě odpočinku má pak masáž dobrý vliv i na společné zážitky a může pomoci posunout vaši sexualitu správným směrem. Základem pro dokonalý prožitek je uvolnit se a zahodit stud i obavy, k čemuž pomáhá i sprcha nebo koupel před samotnou masáží. Masérka má na sobě jen spodní prádlo nebo je zcela nahá, podle zvoleného typu masáže. Vybrat si můžete třeba tradiční japonskou nuru masáž, při které se používá vysoce kluzký nuru gel z mořských řas. Ten umožňuje masérce, aby svým tělem klouzala po vašem bez jakéhokoli tření. Uvolňující a zároveň velmi intenzivní je tantra masáž, která spojuje sexuální a duchovní prvky. To, jakému druhu masáže dáte přednost, záleží jen na vás a vaší náladě.

Erotické masáže nejsou o sexu, ale o zážitku, vzrušení, uvolnění i odpočinku a potěšení. Nabijí vás novou energií a zbaví vás napětí i stresu. Není důvod se jich obávat nebo věřit mýtům, raději si tento zážitek vyzkoušejte na vlastní kůži.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *