Nové byty v Praze blízko metra

svobodnyblog.cz_finep_cz_nahledovy

Uvažujete o koupi nového bytu v Praze? Hledáte vhodnou lokalitu? A kde jsou vlastně nejžádanější byty v Praze? Zde je odpověď jednoduchá. Největší poptávka je po bytech, které mají dobrou dopravní dostupnost, a zde vítězí jednoznačně metro. Ano, byty v blízkosti metra jsou nyní jednoznačně v kurzu.

Proč je metro pro Pražany tak přitažlivé?

Důvod je jednoduchý. V přeplněných ulicích naší metropole je metro bezesporu nejrychlejším dopravním prostředkem a dopraví vás přes celou Prahu v řádu desítek minut. Metro je navíc velmi spolehlivé, disponuje hustou síti stanic, jen pro zajímavost, metro má 61 stanic, a jezdí od brzkého rána do pozdních večerních hodin, 5:00 až 24:00, ve špičce každé 2  ̶  3 minuty. Metro je zkrátka metro a umí významně zhodnotit každou lokalitu, která je v jeho blízkosti. Jednou ze zajímavých a velmi žádaných pražských lokalit na metru, kde najdete nyní nové kvalitní byty, jež jsou ihned připraveny k nastěhování, je pražský Prosek. Rezidenční čtvrť Prosek Park s byty od společnosti FINEP je nedaleko metra trasy C  ̶  Střížkov.

Nové byty v Praze blízko metra
Prosek Park patří k nejžádanějším pražským lokalitám.

Byty blízko metra jsou ke koupi i na Praze 5

Rezidenční čtvrť Prosek Park však není jedinou lokalitou na metru, kde můžete nyní získat nové bydlení. Na Praze 5 ve Stodůlkách vzniká od začátku tohoto desetiletí nová pražská čtvrť  ̶  Západní město. Společnost FINEP zde postavila nové, velmi zajímavé byty a také rodinné domy. Rezidenční projekt s byty v Britské čtvrti nabízí bydlení evropské kvality, které je navíc i díky exkluzivní lokalitě dobrou investicí do budoucnosti. Britská čtvrť má vynikající dostupnost do centra Prahy, stanice metro trasy B  ̶  Stodůlky je umístěna přímo na náměstí.

svobodnyblog.cz_finep_cz_02
Britská čtvrť nabízí příjemné bydlení v zeleni a dobrou dostupnost metra.

FINEP má ve své nabídce ještě další lokalitu, která je úzce spjata s metrem. Obyvatelé, kteří již bydlí v bytech rezidenčního projektu Kaskády Barrandov nedaleko přírodního parku Prokopské údolí, s oblibou využívají metro B, stanici Smíchovské nádraží.

Jestli vás zaujaly nové byty developerských projektů v Praze s vynikající dostupností metra, kontaktujte ještě dnes společnost FINEP. Na jejich internetových stránkách se dozvíte o bydlení v atraktivních lokalitách Prahy vše, včetně cen a dispozic jednotlivých bytů.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru
Tvorba webových stránek: Webklient